iPhone 6s 16 GB gratuit la Orange prin portare – Iata ca operatorul Orange vine cu o oferta foarte buna in perioad aceasta si cei ce se porteaza pot beneficia de iPhone 6s varianta cu memorie interna de 16 GB la numai 0$, adica gratis 😉

Pentru asta, trebuie insa sa va transferati  de la un alt operator de telefonie mobila impreuna cu numarul vostru de telefon si sa contractati la Orange un abonament Orange Me 42 si sa dati un telefon la schimb. Pretul standard al telefonului este de 3300 lei iar abonamentul va va costa 42E pe luna, aproximativ 190lei. 

Daca nu vreti sa va portati dar vreti totusi sa va faceti un abonament la Orange, trebuie sa stiti ca cel mai mic pret pentru telefon este de 299E / impreuna cu un abonament de tip Orange Pro 42, abonament la care trebuie sa achitati lunar timp de 2 ani 42E/luna, aproximativ 190 lei. La acest abonament aveti nelimitat minute nationale in orice retea, 600 minute gratuite internationale, 8 GB internet mobil 4G national si SMS-uri nelimitate, asta in fiecare luna.

5qerwfsa iPhone 6s 16 GB gratuit la Orange prin portare

CITESTE SI:  Intrebare - Mai sunt acum valabile garantiile la quickmobile.ro?

La achizitionarea oricarui telefon 4G de la Orange, primesti cadou o baterie externa Power Up 2000 mAh!  

poikuyjt iPhone 6s 16 GB gratuit la Orange prin portare

iPhone 6s, are un ecran de 4.7″ si rezolutie 750 x 1334 pixeli este dotat cu noua tehnologie Force Touch, acesta fiind capabil sa reactioneze diferit atunci cand apesi pe telefon fata de o simpla atingere usoara. Aceasta apasare poate fi interpretata diferit de catre telefon fata de o simpla atingere, ceea ce inseamna ca vom putea da comenzi diferite telefonului daca apasam putin mai tare pe ecran fata de o simpla atingere ca pana acum.Procesorul este un Apple A9, sistemul de operare este iOS9, primiti 2GB RAM, 16 GB stocare interna, camera de 12 MP si acumulator de  1715 mAh.

 

iPhone 6s 16 GB gratuit la Orange prin portare

3 COMMENTS

  1. Trebuie sa mai vii cu un teleeon de acasa? Banuiesc ca 4G… De ce dati subiecte care nu au legatura cu Android? Sa fie la ei iphonul. Eu nu cumpar alt sistem de operare.

  2. Cretin sa fii, sa dai un telefon + 42 euro x 24 luni = 1008 euro ( plus cat face acel telefon pe care il vor ei ). La RDS cu 5 euro am nelimitat in orice retea + 3000 min nat. si internat. pe fix si/sau mobil + 5GB net. Fac ceva pe acel iphone, mai bine il cumperi in rate sau de pe piata, ca oricum este mai ieftin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree