baterie

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018, toate informatiile din acest articol sunt oficiale, ele vin chiar din partea producatorului.

Leagoo S9 este inca o clona de iPhone X sau daca vreti sa fim mai ingaduitori, sa-i spunem un telefon ce adopta un design asemanator cu cel al lui Apple iPhone X.

Anul 2017 a adus in prim plan telefoane cu display bezel-less, este un trend ce va continua si in perioada urmatoare. Samsung Galaxy S8 a dat startul si apoi, majoritatea producatorilor au avut o sarcina simpla! Pur si simplu, s-au inspirat cum au putut mai bine. In mare, 4 tipuri de design ne-au acaparat atentia:

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

Insa, 3 variante au fost mai populare. Prima și cel mai populara, este “Infinity Display”, lansata de Samsung și intalnita pe Samsung S8 / S8 +. Cea de-a doua versiune “3 laturi subtiri”, o regasim pe seria Xiaomi Mi Mix. Ultima, dar cea mai puțin frecventa este “Notch Display”, observam asa ceva pe IPhone X.

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

Pe de o parte, designul și producția unui “afișaj cu breton” este mult mai dificila și mai complicata decat cea a ecranului normal normal. Pe de alta parte, “notch display” nu este înca acceptat pe scara larga de catre clienți, asta datorita aspectului ciudat. Pana acum, în afara de iPhone X, numai SHARP AQUOS S2 și Essential Phone au adoptat un “notch”, acesta este totusi diferit fata de cel prezent pe modelul Apple. 

 

Cu toate acestea, dupa cateva luni de la lansare, tehnologia FACE ID se dovedeste a fi extrem de fiabila, acel “notch” este acolo tocmai pentru a face loc multimii de senori. Recent, sursele arata ca Huawei și-a proiectat, de asemenea, ultimul sau model – P20 tot cu un “notch display”, este o dovada solida a popularitații acestui tip de panou. (P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

Unul dintre cele mai importante branduri de telefoane mobile din China, Leagoo, pregateste un telefon cu notch display. Fotografiile scoase la lumina pana acum, ne-au permis sa-l vedem pe “LEAGOO S9” si sa constatam asemanarile cu iPhone X.

Leagoo S9 leagoo s9 cu design de iphone x, putem spune ca este o clona

leagoo s9 cu design de iphone x, putem spune ca este o clona

Pana acum, stim ca LEAGOO S9 adopta Face ID și permite telefonului sa poata fi deblocat in 0,1 secunde. Dispune de 4GB memorie RAM, 64 GB stocare interna și afișaj IPS HD cu o diagonala de 5.85 “.

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

Potrivit LEAGOO, S9 va fi lansat in cadrul MWC2018 ce se va desfasura in Barcelona, se pastreaza inclusiv parteneriatul Leagoo cu echipa din Premier League – Tottenham Hotspur. Vedetele echipei de fotbal, se vor alatura evenimentului de lansare. Insa, pana cand se va da startul MWC 2018 (26.02/1.03.2018), vom mai primi detalii legate de acest telefon, asteptam si un clip video.

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018O sectiune de discutii este prezenta si pe site-ul oficial Leagoo.