Connect with us

Telefoane Chinezesti

(P) Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018

Published

on

Un iPhone X cu Android? Este Leagoo S9 si se lanseaza la MWC 2018, toate informatiile din acest articol sunt oficiale, ele vin chiar din partea producatorului.

Leagoo S9 este inca o clona de iPhone X sau daca vreti sa fim mai ingaduitori, sa-i spunem un telefon ce adopta un design asemanator cu cel al lui Apple iPhone X.

Anul 2017 a adus in prim plan telefoane cu display bezel-less, este un trend ce va continua si in perioada urmatoare. Samsung Galaxy S8 a dat startul si apoi, majoritatea producatorilor au avut o sarcina simpla! Pur si simplu, s-au inspirat cum au putut mai bine. In mare, 4 tipuri de design ne-au acaparat atentia:

Advertisement

Insa, 3 variante au fost mai populare. Prima și cel mai populara, este “Infinity Display”, lansata de Samsung și intalnita pe Samsung S8 / S8 +. Cea de-a doua versiune “3 laturi subtiri”, o regasim pe seria Xiaomi Mi Mix. Ultima, dar cea mai puțin frecventa este “Notch Display”, observam asa ceva pe IPhone X.

Pe de o parte, designul și producția unui “afișaj cu breton” este mult mai dificila și mai complicata decat cea a ecranului normal normal. Pe de alta parte, “notch display” nu este înca acceptat pe scara larga de catre clienți, asta datorita aspectului ciudat. Pana acum, în afara de iPhone X, numai SHARP AQUOS S2 și Essential Phone au adoptat un “notch”, acesta este totusi diferit fata de cel prezent pe modelul Apple. 

 

Advertisement

Cu toate acestea, dupa cateva luni de la lansare, tehnologia FACE ID se dovedeste a fi extrem de fiabila, acel “notch” este acolo tocmai pentru a face loc multimii de senori. Recent, sursele arata ca Huawei și-a proiectat, de asemenea, ultimul sau model – P20 tot cu un “notch display”, este o dovada solida a popularitații acestui tip de panou. 

Unul dintre cele mai importante branduri de telefoane mobile din China, Leagoo, pregateste un telefon cu notch display. Fotografiile scoase la lumina pana acum, ne-au permis sa-l vedem pe “LEAGOO S9” si sa constatam asemanarile cu iPhone X.

Leagoo S9 leagoo s9 cu design de iphone x, putem spune ca este o clona

leagoo s9 cu design de iphone x, putem spune ca este o clona

Pana acum, stim ca LEAGOO S9 adopta Face ID și permite telefonului sa poata fi deblocat in 0,1 secunde. Dispune de 4GB memorie RAM, 64 GB stocare interna și afișaj IPS HD cu o diagonala de 5.85 “.

Potrivit LEAGOO, S9 va fi lansat in cadrul MWC2018 ce se va desfasura in Barcelona, se pastreaza inclusiv parteneriatul Leagoo cu echipa din Premier League – Tottenham Hotspur. Vedetele echipei de fotbal, se vor alatura evenimentului de lansare. Insa, pana cand se va da startul MWC 2018 (26.02/1.03.2018), vom mai primi detalii legate de acest telefon, asteptam si un clip video.

Advertisement

O sectiune de discutii este prezenta si pe site-ul oficial Leagoo.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Fotograf nunta Brasov

    ianuarie 24, 2018 at 17:50

    Toate telefoanele arata la fel la toti producatriidupa o perioada scurta de timp. Toate is facute in China, poate ca asta este si motivul. Cum era nemaintalnitul S8, acum is o groaza la fel ca el. Se justifica sa platesti un pret premium oare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des