Connect with us

Samsung Galaxy S9 urmeaza a fi lansat peste o luna, mai exact in data de 25 februarie 2017. Atunci va avea loc conferinta de presa a celor de la Samsung, moment in care vor fi dezvaluite noile modele. Ne asteptam la Samsung Galaxy S9 si S9 PLUS.

Stim deja ca nu va fi o schimbare semnificativa, ma refer la aspectul celor doua telefoane. Si mai stim ca in ultima perioada, am asistat la o “explozie” de randari, poze mai mult sau mai putin reale, diverse specificatii tehnici sau alte detalii.

Pentru prima data, avem un clip video, il vedem pe presupusul Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 Touch sensitivity test este numele clipului de mai jos si vine tot via Weibo, reteaua de socializare din China.

Aparent, pare a nu exista nicio diferenta fata de Samsung Galaxy S8, cel putin din ceea ce vedem in clip. Margini laterale inexistente, colturi rotunjite si baza ecranului ingusta. Acest clip a fost preluat de mai multe publicatii, este totusi posibil ca telefonul sa fie chiar Samsung Galaxy S9.

Perioada interesanta abia acum incepe. Pe masura ce lansarea se apropie, vom avea parte si de imagini reale cu telefonul. Este foarte posibil, sa stim pana in data de 25.02.2018, cum va arata Galaxy S9. In Romania, el va ajunge in a doua jumatate a lunii martie.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *