Acasă Stiri Android Si Noutati iPhone x – momentul in care deblocarea faciala nu a functionat in...

iPhone x – momentul in care deblocarea faciala nu a functionat in timpul lansarii

8

iPhone x – momentul in care deblocarea faciala nu a functionat in timpul lansarii telefonului iPhone x, lansare care a avut loc in data de 12.09.2017.

Craig Federighi a fost cel ce a trebuit sa faca fata momentului jenant, el este vicepresedinte in cadrul diviziei software engineering din cadrul Apple.

Tocmai in momentul in care a vrut sa prezinte noua functie introdusa pe iPhone X, telefonul a refuzat sa colaboreze.

FaceID (functia de recunoastere faciala) pur si simplu nu l-a recunoscut, telefonul nu s-a deblocat si a cerut introducerea codului de protectie.

Daca va uitati cu atentie la clip, incepand cu 00:27, Craig Federighi este nevoit sa ia de pe pupitru un alt telefon pentru a-si finaliza prezentarea.

Desigur ca nu este un lucru grav si nu este primul telefon din lume care are astfel de probleme, indiferent de ce metode de deblocare discutam. Oricum ar fi, cea mai buna metoda de protectie ramane codul PIN sau parola:

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here