iPhone x – momentul in care deblocarea faciala nu a functionat in timpul lansarii telefonului iPhone x, lansare care a avut loc in data de 12.09.2017.

Craig Federighi a fost cel ce a trebuit sa faca fata momentului jenant, el este vicepresedinte in cadrul diviziei software engineering din cadrul Apple.

Tocmai in momentul in care a vrut sa prezinte noua functie introdusa pe iPhone X, telefonul a refuzat sa colaboreze.

FaceID (functia de recunoastere faciala) pur si simplu nu l-a recunoscut, telefonul nu s-a deblocat si a cerut introducerea codului de protectie.

iphone x - momentul in care deblocarea faciala nu a functionat in timpul lansarii

Daca va uitati cu atentie la clip, incepand cu 00:27, Craig Federighi este nevoit sa ia de pe pupitru un alt telefon pentru a-si finaliza prezentarea.

CITESTE SI:  WIKO View 2 cu notch, gratuit la abonament Orange

Desigur ca nu este un lucru grav si nu este primul telefon din lume care are astfel de probleme, indiferent de ce metode de deblocare discutam. Oricum ar fi, cea mai buna metoda de protectie ramane codul PIN sau parola:

iphone x - momentul in care deblocarea faciala nu a functionat in timpul lansarii

8 COMMENTS

  1. Softul nu este cel final, iar “gafe” de acest gen se mai întâmplă și cu celălalte metode de deblocare. Oricum mari inovații nu au adus pentru prețul pe care îl cer, mai ales în Europa.

  2. FOOOAARRRTTTEEEEEEE TAREEEEEEEE ASTTTTAAAAAAAAA.S-O FI SPERIAT DE FATA LUI,ARE SI TELEFONUL MANDRIA LUI.NU? ::::))))))))

  3. Corect, am spus asta si in articol. Deblocarea prin pin sau cod ramane cea mai buna metoda de protectie si cea mai sigura. Dar cum sa te prezinti in fata miliardelor de oameni cu un soft neterminat? 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree