Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S23 ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Published

on

Samsung Galaxy S23 ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK si nu este prima data cand aflam aceasta infromatie. Una care momentan ramane la stadiul de zvon, dar care nu ni se pare deloc imposibila. Poate ca sunt fani care nu concep un Samsung fara un Qualcomm sau fara un Exynos, insa cred ca acum, in 2022 sau chiar in 2023, telefoanele flagship cu procesoare MediaTEK vor deveni tot mai raspandite si mai populare.

Samsung Galaxy S23 ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Momentan, Qualcomm si MediaTEK isi disputa suprematia in materie de procesoare flagship. Amercanii se lauda cu Snapdragon 8 Gen 1, taiwanezii cu Dimensity 9000. Cel din urma chiar reuseste in anumite clasamente sa-l detroneze pe popularul Qualcomm, insa abia suntem in prima partea a anului 2022 si ambele companii cu siguranta vor veni cu solutii imbunatatite.

Samsung Galaxy S23 ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Samsung va renunta la Exynos, sau la Snapdragon? Este o intrebare buna, stim ca ei isi lanseaza telefoanele varf de gama cu procesoare diferite, in functie de zonele in care le vand. De regula, Europa primeste Exynos, chipset produs tot de Samsung. Sa vedem anul viitor un Galaxy S23 cu Qualcomm si MediaTEK?

Advertisement

Samsung Galaxy S23 ar putea fi dotat cu procesor MediaTEK

Sursele spun ca numai unitatile din Asia vor vedea MTK, dar este un inceput. Probabil ca procesoarele taiwanezilor sunt mai ieftine. Tot anumite surse sustin ca Galaxy S22 Fan Edition (FE) va fi motorizat numai de procesoare MediaTEK, dar mai avem de asteptat putin pana cand acest smartphone va vi anuntat. Probabil in vara sau spre sfarsitul anului.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des