Connect with us

JerryRigEverything l-a testat pe Asus ROG Phone 7 Ultimate, acesta fiind unul dintre cele mai bune telefoane din lume, dar si unul dintre cele mai scumpe!

Lansat in aprilie 2023, acest smartphone este disponibil si  in Romania, dar trebuie sa scoateti din buzunar peste 7000 de lei, asta in cazul in care doriti sa va bucurati de el si de multitudinea de tehnologii integrate.

Vedeti in clipul video cum s-a descurcat atunci cand a fost supus testului care l-a facut celebru pe youtuberul JerryRigEverything, dar si cu ce iese in evidenta modelul Asus ROG Phone 7 Ultimate, cel cu ventilator integrat si cu procesor Snapdragon 8 Gen 2.

Acest Asus se mai lauda cu zone sensibile la presiune, ventilator de aer de racire motorizat incorporat, racire cu lichid, display principal cu tehnologie AMOLED si diagonala de 6.78 inch.

Dar nu este singurul ecran integrat, unul mai mic (2 inch) a fost amplasat in partea din spate si este un OLED. Producatorul nu s-a concentrat foarte mult in legatura cu camerele foto, sunt 3 la numar, dar fara stabilizare optica sau zoom optic.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!