Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Dispare HBO MAX in forma actuala din vara anului 2023

Published

on

Dispare HBO MAX in forma actuala din vara anului 2023, cei de la gsmarena.com sustin ca acest serviciu de streaming se va uni cu Discovery+. Nu stim exact in ce sau sub ce forma, dar poate ca era de astaptat sa aflam o astfel de veste.

Chiar la inceputul verii scriam despre unele probleme pe care platforma de streaming le are si despre anularea sau scoaterea de pe piata din Romania a unor titluri populare. Mai mult decat atat, chiar au anulat filmul Batgirl in conditiile in care era aproape gata!

David Zaslav (CEO Warner Bros Discovery) a confirmat noi planuri ale platformelor de streaming si faptul ca HBO Max și Discovery+ vor fuziona intr-un singur serviciu ce va fi disponibil din vara anului 2023. Ramane sa vedem sub ce denumire.

Advertisement

Dispare HBO MAX

Se pare ca sunt ceva probleme cu audientele HBO Max, Warner Bros Discovery raportand o pierdere neta in trimestrul 2 de aproximativ 3.4 miliarde de dolari! In afara de Batgirl (cu buget de 90 milioane USD), compania a confirmat si abandonarea proiectului Scoob!: Holiday Haunt, un alt titlu care ar fi trebuit sa aduca incasari generoase.

La nivel global, HBO Max si Discovery Plus au impreuna in jur de 91 milioane de abonati si se doreste ca pana in 2025 numarul acestora sa creasca pana la 130 milioane. Este o concurenta mare si in acest domeniu, unul care a atras multi privitori in timpul pandemiei.

Dar acum, se pare ca acestia sunt mai greu de convins si de atras in fata televizoarelor sau a telefoanelor. Nu trebuie sa uitam nici de problemele cu care se confrunta Netflix si nici de Disney Plus, acestia fiind nou intrati pe piata din Romania.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: