Table este un joc de noroc și strategie între două persoane, cu două zaruri și 30 de puluri, câte 15 pentru fiecare jucător, practicat pe o tablă specială de joc alcătuită din două rânduri de câte 12 săgeți încrustate sau pictate. Jocul de table este printre cele mai vechi jocuri din lume, are diverse variante și este practicat în toată lumea.

Descrierea Jocului

Versiunea de Table de la ZingMagic, mult apreciată de critici, vă oferă posibilitatea de a juca acest joc considerat printre cele mai populare dintre jocurile cu tablă, oricând şi oriunde.Jocul de Table este practic o cursă. Obiectivul său este acela de a muta piesele pe tablă pentru a le aduce în “casă”. Odată ce aveţi toate cele 15 piese în casă, acestea pot fi eliminate de pe tablă. Primul jucător care reuşeşte să-şi scoată toate piesele de pe tablă este declarat câştigător. Deşi jocul se bazează foarte mult pe pricepere, faptul că mutările depind de valoarea zarurilor aruncate introduce un element de şansă, ceea ce permite chiar şi unui novice să câştige acest joc extraordinar contra unui campion mondial.

Jocul de Table se joacă pe întreg mapamondul de mii de ani. Versiunea de Table de la ZingMagic vă oferă posibilitatea de a juca acest joc considerat printre cele mai populare dintre jocurile cu tablă la un standard ridicat, oricând şi oriunde. Având o grafică excelentă, clară şi un motor performant de joc care vă asigură un joc competitiv indiferent de capacităţi, timpul va părea că zboară atunci când jucaţi această încarnare a clasicului joc de Table de la ZingMagic.

 

Table - Gratis - screenshot

Caracteristicile jocului:
* Se poate juca contra dispozitivului sau contra altei persoane pe acelaşi aparat.
* Nivele multiple de joc pe dispozitiv, variind de la începător la expert.
* Motor de inteligenţă artificială de calitate superioară, mai ales la nivelul de expert.
* Înţelege toate regulile oficiale al jocului de Table, mai ales cele referitoare la scoaterea pieselor.
* Joc opţional cu zaruri dublate.

Table - Gratis - screenshot

* O selecţie bogată de panorame, table şi seturi de piese.
* Opţiuni complete de anulare şi de repetare a mutărilor.
* Arată ultima mutare.
* Indicii.
* Jocul de Table este doar unul din numeroasele jocuri clasice cu tablă, de cărţi şi puzzle de o calitate net superioară din vasta noastră colecţie, acestea fiind disponibile pentru o gamă largă de platforme.

Aplicatia este gratuita, necesita 5.3 Mb spatiu de stocare, min.Android 2.2 si poate fi descarcata din Google Play.[app]com.zingmagic.backgammonvfree&hl=ro[/app]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree