Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Top 3 Aplicatii Android Pentru Tastatura

Top 3 Aplicatii Android Pentru Tastatura

0

Pentru cine nu stia, in market-ul google Play exista si aplicatii care inlocuiesc tastatura originala Android care vine instalata pe dispozitivele mobile.Aceste aplicatii o inlocuiesc pe cea originala si ofera o serie de customizari pentru cei mai pretentiosi, cum ar fi dimensiunea, culoarea, fontul sau forma caracterelor plus multe alte functii.

1 – SwiftKey Keyboard

Coperta

 

 Este  cea mai descarcata aplicatie de acest tip in 58 de tari cu peste 170.000 de comentarii si dispune de cateva functii interesante cum ar fi: SMART & LEARNING, Multilingv-putand activa cate trei limbi deodata, Swiftkey Flow cu previziuni in timp real sau potiscrie  propoziții întregi fără a ridica degetul de pe ecran, pur și simplu prin alunecare în bara de spațiu între cuvinte.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici:descarca

 

Swiftkey Tastatura gratuit - screenshotSwiftkey Tastatura gratuit - screenshot

 

2 – GO Keyboard

Coperta

 

 GO Keyboard dispune de modul GO Pad Tastatura ce are o varietate de formate de tastaturi concepute special pentru tableta, este foarte potrivit pentru utilizarea la ecranele cu dimensiuni de  5 “, 7 “, 9” / 10 “

 Printre caracteristici se remarca faptul ca are dictionare precise, suporta o varietate de teme si poate prezice in mai multe limbi.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici: descarca

GO Keyboard - screenshotGO Keyboard - screenshot

 

3 – SlideIT

Coperta 

Tastatura SlideIT este un instrument excelent pentru introducerea textului, înlocuind tastatura touchscreen. Tastatură SlideIT permite utilizatorilor sa-si imbunatateasca considerabil viteza de scriere . În loc de introducere a textului apăsând pe literele de pe tastatură,cu SlideIT poti scrie mesaje text prin alunecare unui deget de-a lungul literelor de pe tastatură, în timp ce cuvintele apar pe ecran.

Aplicatia are suport pentru toate versiunile de Android, de la 2.2 pana la 4.2 Jelly Bean.

Descarca gratuit aplicatia de aici:descarca

 

SlideIT gratuit Keyboard - screenshotSlideIT gratuit Keyboard - screenshot


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here