Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Top 3 Aplicatii Android Pentru Tastatura

Published

on

Pentru cine nu stia, in market-ul google Play exista si aplicatii care inlocuiesc tastatura originala Android care vine instalata pe dispozitivele mobile.Aceste aplicatii o inlocuiesc pe cea originala si ofera o serie de customizari pentru cei mai pretentiosi, cum ar fi dimensiunea, culoarea, fontul sau forma caracterelor plus multe alte functii.

1 – SwiftKey Keyboard

Coperta

 

Advertisement

 Este  cea mai descarcata aplicatie de acest tip in 58 de tari cu peste 170.000 de comentarii si dispune de cateva functii interesante cum ar fi: SMART & LEARNING, Multilingv-putand activa cate trei limbi deodata, Swiftkey Flow cu previziuni in timp real sau potiscrie  propoziții întregi fără a ridica degetul de pe ecran, pur și simplu prin alunecare în bara de spațiu între cuvinte.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici:

Swiftkey Tastatura gratuit - screenshotSwiftkey Tastatura gratuit - screenshot

2 – GO Keyboard

Advertisement

Coperta

 

 GO Keyboard dispune de modul GO Pad Tastatura ce are o varietate de formate de tastaturi concepute special pentru tableta, este foarte potrivit pentru utilizarea la ecranele cu dimensiuni de  5 “, 7 “, 9” / 10 “

 Printre caracteristici se remarca faptul ca are dictionare precise, suporta o varietate de teme si poate prezice in mai multe limbi.

Advertisement

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici: 

GO Keyboard - screenshotGO Keyboard - screenshot

3 – SlideIT

Coperta 

Tastatura SlideIT este un instrument excelent pentru introducerea textului, înlocuind tastatura touchscreen. Tastatură SlideIT permite utilizatorilor sa-si imbunatateasca considerabil viteza de scriere . În loc de introducere a textului apăsând pe literele de pe tastatură,cu SlideIT poti scrie mesaje text prin alunecare unui deget de-a lungul literelor de pe tastatură, în timp ce cuvintele apar pe ecran.

Advertisement

Aplicatia are suport pentru toate versiunile de Android, de la 2.2 pana la 4.2 Jelly Bean.

Descarca gratuit aplicatia de aici:

SlideIT gratuit Keyboard - screenshotSlideIT gratuit Keyboard - screenshot

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des