Jocul Balena Albastră a ajuns si in Romania, atentie! Atentie mare la ceea ce faceti, pe ce site-uri intrati si in cazul in care sunteti parinti, supravegheati-va adolescentii!

UPDATE – 5 elevi (4 fete si un baiat) transportati la spital sufocati dupa ce au jucat “Balena Albastra” la scoala Veronica Micle din Iasi, asta dupa ce acesti tineri si-au tinut respiratia iar alt copil le apasa piepturile.

In jur de 130 de adolescenţi si-au pus capat zilelor in perioada noiembrie 2015 – mai 2016, in Rusia, Filipp Budeikin, adolescent de 21 de ani cunoscut in mediul online cu pseudonimul „Filipp Lis“ („Filipp Vulpe“) a inventat acest joc in anul 2013, el a creat reteaua pe sociala vKontakte din Rusia un grup numit „F57“.

Jocul Balena Albastră a ajuns si in Romania, atentie!

Rapid, multi adolescenti au intrat din curiozitate pe acest grup si apoi au jucat jocul Balena Albastra, marea problema este ca numai daca te sinucizi reusesti sa termini acest joc, aceasta este etapa finala dupa ce ai parcurs 50 de misiuni.

Jocul Balena Albastră – Pentru a fi acceptat in acest grup si pentru a ajunge sa joci, tinerii trebuie sa indeplineasca cateva misiuni, de la a-si desena pe mana unul dintre simbolurile jocului si pana a se trezi in fiecare noapte la o ora anume si sa urmareasca filme de groaza sau sa trimita fotografii nud ori sa-si scrie pe picior cu un cutit cuvantul “yes”.

Printre misiunile diabolice se numara si una in care adolescentul trebuie sa nu vorbeasca cu nimeni si sa se plimbe legat la ochi, fotografia de mai jos este cat se poate de reprezentativa in acest caz.

Jocul Balena Albastră a ajuns si in Romania, atentie!

Jocul Balena Albastră – Persoana de mai jos a fost fotografiată de o internaută care scrie: ”stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. nu mi-a răspuns nimic. acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”. Persoana care a realizat fotografia a primit un mesaj privat în care un martor ocular i-a povestit ce s-a întâmplat mai departe: “la un moment dat a mers un politist la ea si a intrebat’o daca e ok, si ce face..dar fata tot nu vorbea. I’a luat politistul dosarul si il rasfoia, dar ea tot nemiscata statea.. Orice ii spunea ea nu misca si nu vorbea. In cele din urma a ajuns si un echipaj de politie acolo, a luat-o unul dintre ei de brat si a ridicat’o; ea s-a desfacut de la ochi si a luat-o prin parcare, iar politistul mergea dupa ea si ii tot punea intrebari… insa ea la fel de tacuta. Apoi a luat-o pe o straduta si nu am mai vazut-o”.  sursa

CITESTE SI:  Samsung Galaxy J4, poze, specificatii si pret inainte de lansare

Arestarea lui Filipp Budeikin si alte detalii creepy…:

Regulile jocului „Balena Albastră”

Jocul Balena Albastră – În prima zi, jucatorul va trebui sa-si deseneze pe mână unul dintre simbolurile jocului – o balenă, f58-f57, 4:20, f57 şi să-i trimită o fotografie nud. În următoarea zi, jucătorul trebuie să se trezească la 04.20 să se uite la filme de groază. În a treia zi, utilizatorul trebuie să-şi facă trei tăieturi cu cuţitul, cuiul sau lama pe mână.  Simbolul balenei pe mâini, prima sarcină FOTO 2queens.ru   Următoarea sarcină presupune un desen cu o balenă pe un obiect la îndemână sau pe contul personal de VK. În a cincea zi, dacă ghidul apreciază că jucătorul a îndeplinit întocmai sarcinile, îl acceptă în rândul „Balenelor Albastre“ doar după ce îi arată că şi-a însemnat cu cuţitul pe un picior cuvântul „yes“.

Jocul Balena Albastră a ajuns si in Romania, atentie!

În zilele următoare, ghidul îi cere jucătorului să se trezească la 04.20 să urce pe acoperiş, să meargă în staţiile de tren sau să-şi însemneze mâna cu cuţitul, desenându-şi o balenă sau să-şi taie buzele. În a treia săptămână de joc, utilizatorul primeşte misiune secrete, iar de la ziua 30 la ziua 49, jucătorul trebuie să se trezească la 04.20 şi să se uite la filme de groază, să asculte muzică din aceeaşi categorie, să vorbească cu alţi jucători – numiţi balene – să-şi taie zilnic mâna şi să se retragă complet din mijlocul familiei sau cunoscuţilor. În ultima zi, sarcina jucătorului este să se sinucidă astfel încât să învingă jocul.

sursa

Jocul Balena Albastră a ajuns si in Romania, atentie!

8 COMMENTS

  1. Fereasca Dumnezeu de copii nebuni.Cica ca sa invinga jocul tre sa se sinucida in ultima zi .. si mama se lua de mine cand ma jucam toata ziua doom pe ps4 si omoram draci ca sa inving jocul . Macar in jocuri daca nu esti prea bun , mori dar apoi primesti respawn . Aici primesti o balena albastra pe mana facuta cu cutitul si apoi trebui sa te sinucizi
    Suna extraordinar de palpitant.

  2. Nu ar trebui sa aibă telefon/tableta copiii la acea vârstă. Punct
    Și dacă i musai …restricționat drastic accesul.
    La acea vârstă …nu au discernământ.

  3. Nu stiu cum te poti sinucide la comanda! Trebuie sa ai probleme la mansarda!!! Sa speram ca nu le spune sa isi puna si bombe sa se arunce in aer! Nu se pot bloca astfel de situri pt a proteja bolnavii cu capul nedepistati inca?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree