Acasă Stiri Android Si Noutati Nu ai bani de un telefon Samsung flagship? Il inchiriezi!

Nu ai bani de un telefon Samsung flagship? Il inchiriezi!

0

Nu ai bani de un telefon Samsung flagship? Il inchiriezi! Nu este o gluma, dar pentru moment, serviciul nu este disponibil in Romania. Dar daca locuiesti in Germania, poti apela la un asemenea tratament. Iti doresti un telefon de top si nu ti-l poti permite? Atunci il poti inchiria.

Sa vedem daca va prinde aceasta strategie a celor de la Samsung si daca asta se va intampla, nu excludem posibilitatea ca ea sa se aplice si la noi in tara, poate si pentru alti producatori. De ce ai inchiria un telefon de top? Sa spunem ca ar fi mai multe motive.

Fie vrei pur si simplu sa te dai mare in fata celorlalti (desi nu cred ca aceasta practica este valabila in Germania), fie vrei sa vezi cat de capabil este unul dintre modelele puse la dispozitie. Si de ce nu, poate nu-ti permiti ceva mai bun momentan si ai nevoie de un flagship pentru o deplasare in concediu. Poze mai bune, performante mai mari, etc.

Momentan, sunt puse la dispozitie 4 modele din gama Samsung S20 si urmeaza cel mai probabil sa fie adaugat inclusiv Samsung Galaxy Fold 2. Perioada de inchiriere este de 1/3/6 sau 12 luni. Iata preturile:

  • Galaxy S20 FE (Fan Edition) cu 128GB capacitate de stocare –  29/39/49/59 euro pe luna. Daca durata de inchiriere este mai mare, pretul este mai avantajos, valabil pentru toate modelele. Concret, un S20FE inchiriat pe o perioada de 1 an, costa 29 euro pe luna, in jur de 140 lei sau 1700 lei pe an.
  • Galaxy S20 – 49, 59, 69 sau 99 euro pe luna
  • Galaxy S20 Plus – 54, 64, 74 sau 109 euro pe luna
  • Galaxy S20 Ultra – 69, 79, 99 sau 119 euro pe luna

Teoretic, ideea nu este rea. Preturile nu cred ca sunt mari pentru Germania si asa cum am dat exemplul mai sus, un S20 FE costa in jur de 350 de euro pe an la inchiriere. Apoi, il returnezi si apelezi daca vrei la un model mai nou aparut sau la ceva superior. Probabil ca exista si o asigurare la mijloc.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here