Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Jocul Horizon Chase World Tour

Published

on

Jocul Horizon Chase World Tour este un joc nou de racing pentru Android.
Din prima trebuie sa precizez ca acesta nu se bazeaza pe grafica, asa ca cei pretentiosi in materie de grafica fancy for fi dezamagiti de el.

Horizon Chase World Tour este un joc de tip arcade racing care pune foarte mare accent pe gameplay si distractie. Grafica este una minimalista, un hibrid compus din grafica anilor 1998 – 2000, foarte asemanatoare cu NFS High Stakes si un pic din grafica Nintendo Entertainment Systems.

Cat timp l-am jucat, mi-a lasat o impresie foarte buna, eu sunt un amator de jocuri simpliste si 8-bit deoarece am crescut cu sistemele nintendo (Mario, Street fighter, Contra etc). Datorita graficii nepretentioase, jocul ruleaza la un framerate foarte mare iar comenzile sunt foarte responsive si line.

Advertisement

Controalele sunt foarte simple, cele initiale sunt de tip touch stanga-dreapta cu acceleratie manuala si frana automata la eliberarea acceleratiei dar acestea se pot modifica pe gustul vostru din meniul setari.

Sunetul de asemenea aduce foarte mult cu cel al jocurilor 8-bit, sunetul acela de sintetizator foarte placut care trezeste multe amintiri, cel putin in cazul meu ­čÖé

Meniul principal este cel cu care ne-am obisnuit in joculrile racing. Acesta de ofera o vedere asupra tuturor zonelor de racing, denumite pompos dupa mari orase din Statele Unite.

Advertisement

In concluzie, jocul este unul placut dar nu exceptional. Numai anumitor persoane le va placea acest joc, oricum eu as zice sa-l incercati, nu aveti absolut nimic de pierdut, eu cel putin o sa-mi pierd cateva ore cu el !
Descarca jocul Horizon Chase World Tour gratuit, de aici !

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des