Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Jocul Racing in Car

Published

on

Jocul Racing in Car pentru Android a urcat rapid in cateva saptamani in topurile Google Play cu peste 1 milion de descarcari iar datorita popularitatii lui, m-am decis si eu sa il incerc si nu pot sa spun ca am ramas dezamagit de el.

Racing in Car este un joc de curse dupa cum ii spune si numele, de tip endless (fara sfarsit). Au fost multe alte jocuri de acest fel care au avut mare succes, de amintit Traffic Racer care inca este popular.

Spre deosebire de Traffic Racer, jocului Racing in Car ii lipsesc foarte multe componente cum ar fi peisaje, varietate mai mare de masini disponibile pentru condus etc dar are si ceva particularitati care-l face captivant de exemplu condusul din postura soferului.

Advertisement

Grafica este destul de colturoasa si lipsita de detalii dar se pare ca producatorii s-au straduit sa arate cat de cat bine dar dupa cum stiti, in detalii sta calitatea.

Daca va uitati atenti la imagine, vedeti ca la momentul  fotografiei aveam 124 Km/h care din pacate nu apar si pe bord. Acele turometrului si vitezometrului sunt moarte iar asta m-a cam dezamagit pentru ca nu era greu de programat o animatie acolo, oricum inscrisurile pe bord sunt neinteligibile.

Controalele sunt de tip touch pentru frana si acceleratie iar stanga-dreapta este controlat de accelerometru. Din pacate controalele implicite sunt impuse si nu pot fi schimbate

Advertisement

In concluzie jocul este unul destul de bun sa se faca remarcat dar nu atat de extraordinar pe cat ne-am fi dorit. Din cate vad eu, este si destul nefinisat si fac pariu ca producatorii au planuri de imbunatatire.

In scurt timp vom vedea updateuri care vor aduce mai multe masini si strazi, poate chiar si detalii grafice cum ar fi reflexia in oglinzile retrovizoare.

Descarca gratuit Jocul Racing in Car facand click aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Liviu

    decembrie 7, 2015 at 10:33

    Cred ca un astfel de joc va prinde si la cei neinitiati nu numai la cei initiati prin simplul fapt ca este extrem de accesibil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des