Acasă Stiri despre telefoane

EKEN H9 Ultra HD 4K, camera video de actiune ieftina

2

EKEN H9 Ultra HD 4K, camera video de actiune ieftina – Desi nu prea are legatura cu deomeniul acestui site, cand gasesc un gadget ok si cu un pret bun nu ezit sa public cate o stire. Este si cazul acestei camere de actiune cu pret bun, aproximativ 20o de lei pe gearbest.com, adica 49.99$.

Fara indoiala ca toate adopta stilul GoPro, la design si accesorii ma refer insa camera de actiune de care tocmai am amintit costa de multe ori mai mult fata de aceasta. Sunt sigur ca un GoPro este mai de calitate, insa modelul EKEN H9 nu are cum sa nu filmeze bine, deoarece este capabila de captura video 4K la 10fps.

4545

Daca cei 10fps nu va suna bine, in format FHD lucrurile stau mult mai bine si putem filma la 60fps. Acumulatorul de 1050mAh (detasabil) asigura o autonomie de 1.5 ore (1080P la 30fps), 1 ora (1080P la 60fps) si 40 minute (4K la 10fps) senzorul camerei fiind unul de la OmniVision, un model OV4689.

Camera sport de actiune este echipata si cu un ecran de 2″ LCD, suporta carduri de memorie de pana la 64GB, poate face poze pana la o rezolutie de 8MP si intalnim o conectivitate de tip microHDMI dar si o aplicatie dedicata.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=4nYg6WCF2go[/wpsm_video]

Utilizatorii au la dispozitie si o serie de accesorii suplimentare ce fac din aceasta camera una rezistenta si la apa, praf sau socuri sau accesorii cu ajutorul carora aceasta camera se poate monta in diverse locuri.

Informatii tehnice complete si oferta – AICI.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.