Jocul Zombie Age 3 este inca un joc cu tematica macabra a mortilor vii dar colorat frumos pentru copii in genul desenelor animate.
Acest joc este structurat sub forma de misiuni scurte care au ca obiectiv uciderea unui numar specific de zombie sau de colectarea anumitor obiecte cum ar fi banuti sau jetoane.
In meniul principal avem vedere catre rang, misiuni, status, obiective. In progresul vostru prin joc veti gasii arme noi si veti putea sa imbunatatiti avatarul cu capabilitari superioare.
Screenshot_2015-10-23-11-37-37 Jocul Zombie Age 3

Grafica nu doreste sa fie deloc realista, oamenii si zombie in acest joc sunt desenati in stilul cartoons, adica desenul este simplist, colorat si rotunjit, avatarele au capul mare si corpul mic ceea ce le face sa fie simpatice.
Screenshot_2015-10-23-11-34-18 Jocul Zombie Age 3
Controalele sunt constituite dintr-un joystick virtual si doua butoane pentru actiune. Butonul din dreapta este pentru a trage focuri de arma iar cel din stanga este in caz de urgenta cand ramaneti fara munitie, adica pentru cutit.
Sunetul in joc nu este chiar reusit. Melodiile sunt unele distorsionate iar efectele sonore sunt slabe sau inexistente. Dupa gustul meu, mergea ceva rock cu actiunea tinand cont ca jocul este un fel de parodie.

Puteti sa descarcati gratuit Zombie Age 3 de aici !

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?
Jocul Zombie Age 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree