Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Allview E4 Lite vs Xiaomi Mi4c vs Ulefone Paris vs Allview V2...

Allview E4 Lite vs Xiaomi Mi4c vs Ulefone Paris vs Allview V2 Viper

10

Allview E4 Lite vs Xiaomi Mi4c vs Ulefone Paris vs Allview V2 Viper – Poate va intrebati ce cauta modelul de la Xiaomi intre restul telefoanelor, insa el are un pret apropiat de restul modelelor, identic chiar cu Allview v2 Viper, ambele costand in jur de 1000 de lei.

E4 Lite costa 799 lei si Ulefone Paris are un pret de aproximativ 500 de lei in China. Desi modelul de la Ulefone este cel mai ieftin, veti vedea ca este fara indoiala surpriza acestui test, de  multe ori reuseste sa-l intreaca si pe cel de la Xiaomi, Mi4c. Toate cele 4 telefoane se descurca bine in toate testele la care le-am supus, insa am fost surprins sa vad ca modelul de la Xiaomi s-a blocat la un moment dat! Vedeti in clip despre ce este vorba.

Xiaomi Mi4c are 2 GB RAM si procesor hexacore de tip Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808

Ulefone Paris tot 2 GB RAM si procesor de la MediaTEK, modelul octacore MTK6753 64bit la 1.3GHz

Allview V2 Viper vine cu 1 GB RAM si  procesor quadcore MediaTEK MT 6735/64 bit

Allview E4 Lite dotat tot cu 1 GB RAM si procesor identic cu modelul V2 Viper.

Iata clipul:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=NLGzrV751lU[/wpsm_video]

10 COMENTARII

  1. Prima data dezactivezi protectia la download si apoi faci teste. Nu au fost pe picior de egalitate la faza respectiva… + nu ai un ROM official stabil ci un fel de beta…

  2. Frumos comparativ ! Imi place si este normal sa fie asa , caci cele doua Allview-uri nu au decat 1GB RAM . Totusi nu inteleg ce-a fost in capul celor de la Allview pe V2 Viper sa puna tot 1GB RAM ? Costa 1000 RON telefonul – nu-l cumpara nici pulea ca e prea scump .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here