Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 KWGT Kustom Widget Maker – o aplicatie prin care va faceti propriile...

KWGT Kustom Widget Maker – o aplicatie prin care va faceti propriile voastre widget-uri

0

KWGT Kustom Widget Maker este o aplicatie ce va da frau liber imaginatiei, oferindu-va o varietate destul de mare de teamplate-uri de unde sa incepeti sa va customizati propriul widget.

Optiunile de care dispune aplicatia s-ar putea sa va bage in ceata la prima vedere, insa dezvoltatorul ne ofera o pagina web in care avem tutoriale despre cum putem folosi aplicatia in mod corespunzator. Tutorialele le gasiti aici.
Pentru inceput, trebuie evident sa descarcati aplicatia disponibila aici, sau in Google Play.
Dupa instalare, trebuie sa tinem apasat pe ecranul de pornire pentru a adauga un widget, vom selecta din lista oricare din cele 5 variante care au numele KWGT, ele fiind 5 datorita diferitelor dimensiuni pe care le au.

descărcare KWGT Kustom Widget Maker - o aplicatie prin care va faceti propriile voastre widget-uri
Dupa ce vom alege unul din lista, vom vedea un widget gol pe care va scrie sa il atingem pentru a-l customiza, exact asta o sa facem – lucrul acesta trimitandu-ne in aplicatia KWGT, unde ne va intampina un dialog. Dupa ce apasam OK vom avea la dispozitie o serie de widget-uri gata facute de la care putem incepe customizarea, pana la o zona in care putem incepe un widget de la 0 apasand pe butonul cu o pagina avand coltul indoit ce se afla in coltul ecrenului.

descărcare (1) KWGT Kustom Widget Maker - o aplicatie prin care va faceti propriile voastre widget-uri
Putem descarca si alte teamplate-uri de pe internet, din sectiunea Featured. Atentie, unele sunt gratuite insa unele trebuie platite. Vom apasa pe un widget din lista pe care o avem, iar apoi vom avea acces la o suita de tool-uri si functii care ne vor ajuta sa ne personalizam widget-ul.

Deoarece este mult de explicat in legatura cu modul de utilizare a acestor functii, am lasat link-ul catre site-ul de tutoriale pentru aceasta aplicatie. La inceput poate parea greu, insa este chiar foarte simplu, de indata ce te acomodezi cu interfata. Dupa ce ati terminat de editat widget-ul, apasati pe butonul de salvare reprezentat printr-o mica discheta prezenta in partea de sus a ecranului.

descărcare (2) KWGT Kustom Widget Maker - o aplicatie prin care va faceti propriile voastre widget-uri
Avem foarte multe setari exact cum am spus, de la actiuni pe care sa le faca widget-ul cand il atingem si pana la imagini de fundal sau straturi suprapuse de imagini ce vor reprezenta widget-ul. Ideea in sine este foarte buna, ducand customizarea telefonului la un nivel mai avansat, insa aplicatia ar mai avea de lucrat la cateva aspecte, ca interfata putin cam “greoaie” pentru un necunoscator al acestor functii. Per total este o aplicatie foarte buna si trebuie precizat ca functioneaza de la versiunea Android 4.4 pana la cea actuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here