Acasă Stiri despre telefoane

Lansarea diviziei Allview Industry in cadrul proiectului Solar Energy

0

Lansarea diviziei Allview Industry in cadrul proiectului Solar Energy, brasovenii trec pe verde si chiar apare o sectiune noua pe platforma allview.ro. Practic, daca veti intra acolo, veti avea acces la extrem de multe informatii legate de panourile solare si alte detalii tehnice care tin de acest domeniu. Inclusiv un configurator sau documentatie.

Si vrem sau nu vrem, va trebui sa ne adaptam noilor tendinte. Sa ne instalam panouri electrice pe case, pe vile, restaurante, hoteluri sau blocuri. Nu ar fi deloc rau sa incepem inca de acum sa trecem si noi pe verde, chiar si pentru iluminarea locuintei sau pentru a ne incarca o masina, poate una Allview!

Allview Industry

Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță lansarea diviziei Allview Industry și
comercializarea unor noi kit-uri fotovoltaice destinate de data aceasta uzului industrial, care pot fi achiziționate și prin programul PNRR. Noile kit-uri sunt preconfigurate sau se pot configura în funcție de necesarul de consum al utilizatorului industrial, compania oferind clienților proiecte complete, de la consultanță până la montaj și servicii de întreținere.

În plus, în urma serviciilor de consultanță, Visual Fan poate genera clientului atât oferta tehnică, cât și cea comercială pentru accesarea fondurilor PNRR.
Noile produse care au intrat, de astăzi, în portofoliul companiei Visual Fan reprezintă kit-uri industriale cuprinse între 200 kW și 1MW, cu stocare minim de 20% din capacitatea instalată. Invertoarele utilizate sunt marca Growatt, cu variante de putere cuprinse între 50 kW și 125 kW, în timp ce bateriile sunt de tipul LFP cu putere cuprinsă între 10 kWh și 25 kWh.

Pentru montaj, compania pune la dispoziția clienților propria echipă, iar pentru eficientizare și oferirea unui timp optim de montaj, în orice județ al României, se lucrează și cu echipe de instalare ale unor companii specializate în domeniu.

„Am ales să diversificăm portofoliul de produse din categoria „Solar Energy” și să deschidem o nouă divizie – Allview Industry, pentru a oferi clienților soluții adaptate atât consumului casnic, cât și celui industrial.

Noile proiecte, demarate încă de la finalul anului trecut, precum și implementarea strategiei Green by Allview, reprezintă începutul unei investiții pe termen lung pe care compania Visual Fan o alocă, pe de o parte, pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a reduce amprenta de carbon, iar pe de altă parte, pentru a-l transforma într-un loc mai sigur și sănătos pentru generațiile viitoare.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Allview Industry
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
lansarea-diviziei-allview-industry-in-cadrul-proiectului-solar-energyLansarea diviziei Allview Industry in cadrul proiectului Solar Energy, brasovenii trec pe verde si chiar apare o sectiune noua pe platforma allview.ro. Practic, daca veti intra acolo, veti avea acces la extrem de multe informatii legate de panourile solare si alte detalii tehnice care...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.