Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Carculator.dacia.ro, afla cat costa masina ta rulata, indiferent de marca

Published

on

Carculator.dacia.ro, afla cat costa masina ta rulata, indiferent de marca si nu este titlul scris gresit, este vorba despre carculator si nu calculator, asa a vrut Dacia. “Car” inseamna “masina” in engleza si este un joc de cuvinte interesant. Daca ai Renault, poti intra pe tradein.renault.ro.

Platforma aceasta este pusa la dispozitie chiar de catre constructorul de la Mioveni, ea evalueaza cam cat ar costa vehiculul tau rulat, indiferent de marca. Estimarea prețului de achiziție a vehicului rulat ține cont de ultimele informații de pe piața, in timp real.

Advertisement

Carculator.dacia.ro

Pentru a incepe, trebuie sa introduci anul de fabricatie al masinii. Sunt acceptate numai cele peste 2007. Apoi, luna inmatricularii, selectezi marca, tipul, modelul, echiparea, motorizarea, carburantul, alegi dotarile din lista, estimarea gradului de uzura a anvelopelor, etc.

Apoi, trebuie sa-ti introduci datele personale si la final, vei afla valoarea de revanzare. Poti bifa daca esti interesat de achizitia unei masini noi, rulate sau daca nu. Valoarea de revanzare nu o vei afla pe loc, vei fi contactat de catre un dealer. Fara obligatii din partea celui ce parcurge pasii.

Advertisement

Daca parcurgi tot formularul, nu inseamna neaparat ca iti exprimi dorinta de a cumpara un autoturism nou, dar te poate ajuta daca doresti sa o faci. Dar daca vrei sa o vinzi, Dacia spune “După finalizarea vânzării, valoarea stabilită a vehicului îți poate fi pusă la dispoziție prin transfer bancar sau poate fi utilizată drept avans pentru achiziția unui vehicul nou

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: