Acasă Firmware Allview

Allview X4 Soul Style, backup firmware, ROM oficial

13

Allview X4 Soul Style, backup firmware, ROM oficial – fisiere necustomizate si nemodificate. Astfel, puteti rescrie sau sa reveniti la aceasta versiune de ROM oricand, teoretic, garantia nu se pierde.

Retineti ca desi este un sistem de operare extras de pe un Allview X4 Soul Style, fisierele NU sunt oferite direct de catre Allview! Asta inseamna ca orice modificari faceti asupra sistemului de operare pot duce la anularea garantiei. Rescrieti pe propria raspundere.

Allview X4 Soul Style, backup firmware

In arhiva, gasiti toate fisierele necesare pentru a aduce telefonul in starea initiala. Puteti face asta atunci cand doriti sa reveniti de la un custom ROM la oficial. Sau in cazul in care aveti root si vreti sa scapati complet de acest beneficiu, in cazul in care ati facut modificari nereusite, etc.

Fisierele au in jur de 2GB si se descarca de aici – parola: 153258

Atentie!

Este posibila si pierderea codurilor IMEI in functie de metoda de rescriere aleasa!

  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK asa cum este si acest Allview X4 Soul Style, aveti AICI.
  • Tutorial rescriere IMEI, aveti AICI – poate fi util deoarece in functie de metoda de rescriere de soft aleasa in SP Flash Tools, puteti pierde codurile IMEI. Acestea se pot rescrie simplu, nu este nevoie de root, codul IMEI se mentine pe telefon pana la primul hard reset apoi operatiunea trebuie repetata.
  • Toate fisierele firmware Allview – AICI

13 COMENTARII

  1. Salut,
    Ma poate ajuta cineva cu un Stock Rom Allview X4 soul normal?
    Am reusit sa il fac negru. Acum merge doar cu rom-ul de Gionee s6 pro dar nu functioneaza cum trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.