Acasă Stiri Android Si Noutati Leagoo S12 cu display perforat, prezent la MWC 2019

Leagoo S12 cu display perforat, prezent la MWC 2019

0

Leagoo S12 nu putea lipsi de la MWC 2019 si acolo sunt prezenti mai multi producatori din China, ma refer la cei mai mici. Isi prezinta cu totii modelele de varf, dar trebuie sa le numim prototipuri, multe modele expuse sunt “manechine”. Probabil, o sa le vedem prin magazine mai spre toamna si spun asta din experienta.

leagoo s12

In general, Leagoo si restul, incearca sa copieze de la cei mai mari. Asa apar telefoane cu ecrane “perforate”, multe camere foto, design gradient si in general, telefoane frumoase. Majoritatea vor rula pe platforme MediaTEK, asta se traduce si prin preturi mai accesibile. Oricum, cei de la MediaTEK au scos in ultima perioada cateva procesoare mai bune si mai performante, este clar ca tehnologia avanseaza si devine mai accesibila.

leagoo s12

Fix asa este si Leagoo S12, un telefon frumusel, cu display “perforat”, design gradient si 3 camere foto principale. Probabil ca va fi varful lor de gama. Nu cred ca au ales cea mai buna pozitionare pentru camera foto secundara. Este integrata in acel display perforat, dar fix pe mijloc si “sare in ochi”. Cred ca in lateral ar fi fost mai ok.

Este numai un prototip, specificatiile tehnice finale nu au fost dezvaluite. Probabil, un Helio P60 si 4GB RAM, dar trebuie sa mai asteptam putin pentru restul detaliilor.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here