baterie

Telefonul pliabil Energizer, Power SDM855 Snapdragon pret si pareri

Telefonul pliabil Energizer, Power SDM855 Snapdragon pret si pareri

Cei de la Energizer, devin din ce in ce mai simpatici. Stim ca sunt buni pe partea de baterii sau acumulatori, isi incearca norocul si cu telefoanele mobile. Nu este o noutate, ei au prezentat terminale mobile inca de acum cativa ani.

Crezand ca le-am vazut pe toate din partea celor de la Energizer si mai ales dupa telefonul cu 18.000 mAh, aflam ca nu este chiar asa. Apare in cadrul MWC 2019, acest Energizer Power Max P8100S, un telefon pliabil. Este mult mai ieftin fata de Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X.

Telefonul pliabil Energizer, Power SDM855 Snapdragon pret si pareri

Numai 850 euro va costa. Da, nu putem pune cuvantul “numai” langa 850 euro, dar in acest caz, facem o exceptie. Telefoanele celor de la Samsung sau Huawei, costa de 2 ori mai mult. Arata si mult mai bine, dar este o incercare a celor de la Energizer si merita apreciati. Este un telefon 5G.

Stim o buna parte dintre dotari dar din pacate, nu exista un clip video cu el ruland sau macar sa-l vedem in toata splendoarea sa. La MWC 2019, a fost inchis intr-o vitrina si ni se promite inclusiv garantie pe viata!

Telefonul pliabil Energizer, Power SDM855 Snapdragon pret si pareri

Telefonul Energizer, are 2 ecrane. Cel din interior cu o diagonala de 8.1″ si rezolutie Full HD+ iar cel exterior, 6″ tot cu rezolutie FHD+. Potrivit celor de la Energizer, Samsung si Huawei au prioritate la fabrica unde se produce acest display pliabil si din acest motiv, telefonul practic nu este gata.

Este interesant ca Power Max P8100S are procesor Snapdragon 855, tehnologie 5G, 8GB memorie RAM si 256GB stocare interna. In plus, cei ce-l vor cumpara, se vor bucura si de un acumulator cu o capacitate de 10.000 mAh, doua camere foto cu senzori de 48MP si 12MP, plus una frontala de 24MP. Pretul este de 850 euro, probabil va fi disponibil si in Romania, dar cred ca mai avem de asteptat pana spre jumatatea acestui an.