Leagoo T5c, scor in AnTuTu cu procesor Spreadtrum SC9853i, este vorba despre cel mai nou dar si cel mai curajos telefon al celor de la Leagoo.

Este curajos deoarece iese din pluton, asta datorita procesorului folosit. Este unul dintre putinele telefoane chinezesti ce nu foloseste MediaTEK. Producatorul a ales un procesor Spreadtrum, acesta este dezvoltat impreuna cu Intel si lansat in 2017.

leagoo t5c, primul telefon cu procesorul spreadtrum sc9853i leagoo t5c, scor in antutu cu procesor spreadtrum sc9853i (p)

LEAGOO T5c este primul telefon din lume dotat cu Spreadtrum SC9853i!

Personal cred ca este un experiment, cei de la Leagoo vor sa vada cum “merge treaba”, ma gandesc ca este si o solutie mai ieftina. Spre surprinderea tuturor, scorul in AnTuTu nu este deloc mic!

CITESTE SI:  Noul la iHunt: C-Mobile A3S, Doogee X53 si Elephone P8

Rezultatul il aflati urmarind clipul video oficial:

Telefonul LEAGOO T5c este dotat cu un display produs de Sharp, rezolutie FHD si diagonala de 5.5″. Intalnim si 3GB memorie RAM plus 32 GB stocare interna. Bateria fabricata de LG are o capacitate de 3000 mAh, aceasta suporta si incarcare rapida.

Pretul acestui model este de numai 129.99 USD, valabil pe site-ul oficial. Tot acolo, exista si o sectiune prin intermediul careia pretul scade la numai 1.99 USD!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree