Connect with us

Telefoane Chinezesti

LEAGOO T5c, scor in AnTuTu cu procesor Spreadtrum SC9853i (P)

Published

on

LEAGOO T5c, scor in AnTuTu cu procesor Spreadtrum SC9853i, este vorba despre cel mai nou dar si cel mai curajos telefon al celor de la Leagoo.

Este curajos deoarece iese din pluton, asta datorita procesorului folosit. Este unul dintre putinele telefoane chinezesti ce nu foloseste MediaTEK. Producatorul a ales un procesor Spreadtrum, acesta este dezvoltat impreuna cu Intel si lansat in 2017.

leagoo t5c, primul telefon cu procesorul spreadtrum sc9853i

LEAGOO T5c este primul telefon din lume dotat cu Spreadtrum SC9853i!

Advertisement

Personal cred ca este un experiment, cei de la Leagoo vor sa vada cum “merge treaba”, ma gandesc ca este si o solutie mai ieftina. Spre surprinderea tuturor, scorul in AnTuTu nu este deloc mic!

Rezultatul il aflati urmarind clipul video oficial:

Advertisement

Telefonul LEAGOO T5c este dotat cu un display produs de Sharp, rezolutie FHD si diagonala de 5.5″. Intalnim si 3GB memorie RAM plus 32 GB stocare interna. Bateria fabricata de LG are o capacitate de 3000 mAh, aceasta suporta si incarcare rapida.

Pretul acestui model este de numai 129.99 USD, valabil pe site-ul oficial. Tot acolo, exista si o sectiune prin intermediul careia pretul scade la numai 1.99 USD!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des