baterie

Lenovo ZUK Edge anuntat oficial, Snapdragon 821, 6GB RAM si pret bun

Lenovo ZUK Edge anuntat oficial, Snapdragon 821, 6GB RAM si pret bun

Lenovo ZUK Edge anuntat oficial, Snapdragon 821, 6GB RAM si pret bun, display cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 821 ce ruleaza pana la 2.35 GHz si variante de 4 sau 6GB RAM plus 64 GB stocare, cam acestea sunt principalele specificatii tehnice pentru acest flagship de la Lenovo, varianta cu 4GB RAM va costa in jur de 330 USD, cea cu 6GB RAM va avea un pret de 360 USD.

Lenovo ZUK Edge 1

Desi se anunta un rival pentru Xiaomi Mi MIX si imaginile randate ne lasau sa credem ca va avea un display asemanator cu cel al modelului amintit anterior, Lenovo ZUK Edge este un edge to edge dar cu un raport ceve mai slab intre suprafata frontala si display, 91.3% in cazul modelului de la Xiaomi si 86.4% in cazul modelului de la Lenovo.

Lenovo ZUK Edge 2

Avand un display cu o diagonala mai populara, probabil ca acest nou telefon se va vinde mai bine, trebuie sa avem in vedere si preturile care sunt in favoarea modelului de la Lenovo, asta pentru a inchide comparatia cu telefonul Xiaomi.

Lenovo ZUK Edge 3

Este un telefon care arata destu de bine, insa ecranul nu se intinde complet pana in partea de sus, exista o margine subtire unde producatorul a integrat senzorii si difuzorul pentru convorbiri, marginile laterale ale acestui display masoara numai 1.63 mm in grosime.

Lenovo ZUK Edge 5

Exista si un senzor pentru masurarea pulsului dar si al nivelului de oxigen din sange, un buton “UTouch” in care este integrat si senzorul de amprente care permite deblocarea ecranului in doar 0.09 secunde, senzor de amprente ce permite si securizarea platilor prin intermediul unor servicii precum Alipay sau PayPal.

Lenovo ZUK Edge 33

Se pare ca sta ok si la partea de sunet, intalnim un chip audio dedicat Dirac HD Sound, carcasa este fabricata din metal si sticla (unibody), este disponibil pe alb sau pe negru, este dotat printre altele si cu senzor UV sau altimetru.

Lenovo ZUK Edge 333

Camera foto este de 13 megapixeli cu senzor Samsung ISOCELL iar cea secundara de 8 MP, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/c, 4G LTE, Bluetooth 4.1, A-GPS, USB Type-C reversibil, acumulator cu capacitatea de 3100 mAh si tehnologie Quick Charge 3.0 (incarcare rapida), Lenovo ZUK Edge masoara 7.8 mm in grosime si cantareste 160 grame.