Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum isi ascunde camerele OnePlus Concept One

Published

on

Cum isi ascunde camerele OnePlus Concept One, telefonul prin care cei de la OnePlus ne demonstreaza ca pot mai mult. Asa cum sugereaza si denumirea acestui telefon mobil, pentru moment, este un concept.

Nu stim daca va intra in productia de serie sau daca asa vor arata viitoarele modele fabricate de catre OnePlus. Cert este ca in configuratia actuala, pretul ar sari de 1000 de euro. Pare mult la prima vedere, dar sa nu uitam ca majoritatea telefoanelor de tip flagship, se lanseaza cu preturi asemanatoare.

La CES 2020 a fost prezentat acest OnePlus Concept One, telefon ce imprumuta din tehnologia folosita de McLaren la fabricarea autoturismelor.

Advertisement

Camerele foto pot fi camuflate, asta multumita unui panou de sticla electrocromica, aceasta se coloreaza in negru in momentul in care senzorii foto nu sunt folositi. In momentul in care utilizatorul porneste aplicatia foto, sticla devine transparenta si captura foto/video poate incepe.

Este tehnologia folosita de McLaren, pentru a ascunde trapa pe masinile lor. Iata si o scurta demonstratie video.

Aceasta sticla nu are rol numai de design, serveste si ca filtru ND, util in momentul in care lumina este foarte puternica. Filtrul se activeaza si el in momentul in care este accesata aplicatia de camera / modul PRO. Tranzitia este extrem de rapida, numai 0.7s.

Advertisement

Animated GIF

Asta nu este totul, spatele este imbracat in piele de culoare “Papaya Orange”, iar pe margini, telefonul este suflat cu aur.

Teoretic, putem spune ca este un OnePlus 7T PRO, dar unul imbracat in “haine noi”. Astfel, specificatiile tehnice sunt neschimbate, nu avem parte nici macar de noul procesor, Snapdragon 865!.

Advertisement

Ramane acelasi SD 855, pana la 12GB memorie RAM, display curbat cu o diagonala de 6.67″, rezolutie 1440 x 3120 pixeli si tehnologie AMOLED.

Aceleasi camere foto (48MP+16MP+8MP), acumulator cu o capacitate de 4,085mAh si sistem de operare Android 10. In fond, nu este decat o demonstratie de tehnologie, una noua si pe care speram sa o vedem pe cat mai multe modele, nu numai pe prototipuri.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des