Connect with us

Stiri despre telefoane

Dezamagitoare? Pareri despre iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max

Published

on

iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max ar fi fost deja testate si aflam cateva detalii chiar de la sursa. Acum, nu stim daca ceea ce spune contul acesta de Twitter este 100% real, dar nici nu am avea de ce sa nu-l credem.

Este vorba despre LeaksApplePro, un cont destul de popular, dar si acestia la randul lor citeaza persoana care ar fi pus mana pe telefoane. Iata cum descrie experienta hands-on cu aceste modele, iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max (traducere):

Noua pastilă+gaura nu adaugă nimic nou. Arată diferita, dar funcționează cam ca crestătura. Odată ce te obișnuiești cu ea, a „dispărut”. Se refera la noul tip de notch.

Advertisement

iphone 14 husa

Pro Max se simte ca o cărămidă si este gros (ca de obicei).

Există unele probleme cu sistemul de camere. Noul senzor de 48 MP este „cel mai bun dintr-un smartphone dacă există suficientă lumină”, dar mai exista unele optimizari ce pot fi facute în ceea ce privește modul de noapte.

Sursa spune că este mai rău decât 13 Pro în acest domeniu. Există o cantitate substanțială de zgomot in imagine.

Advertisement

Sursa nu este 100% sigură despre acest lucru, dar durata de viață a bateriei crește cu câteva ore in cazul lui iPhone 14 Pro. Nu a fost suficient timp pentru a testa acest lucru în mod corespunzător, dar aceasta a fost impresia.

iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max

Difuzoarele au fost îmbunătățite. Sunet mai de bază și în general mai clar.

Calitatea afișajului este aproximativ aceeași ca pe iPhone 13 Pro și 13 Pro Max. Noul sistem de camere de pe telefoane arata masiv.

Advertisement

Succes dacă aveți un MagSafe Duo (charger). Probabil va funcționa, dar va arăta oribil. Mai ales dacă intenționați să utilizați o husă.

Pilula+gaura arata ciudat. Este acolo pentru a diferenția noile iPhone-uri de cele vechi, dar așa cum v-am spus, nu adaugă nimic nou. Uiți că este acolo odată ce folosești iPhone-ul timp de câteva minute. La fel ca notch-ul.

În general, un upgrade destul de decent față de 13 Pro. Este mai rapid și mai bun. Sunt puțin îngrijorat de fotografiile cu lumină slabă, dar sunt sigur că Apple poate lucra la asta înainte de lansare.

Advertisement

sursa foto via 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des