Acasă Stiri Android Si Noutati LG G3 are un pret incredibil pe quickmobile.ro, oferta ce nu trebuie...

LG G3 are un pret incredibil pe quickmobile.ro, oferta ce nu trebuie ratata

6

LG G3 este unul dintre telefoanele ce a facut istorie si asta daca ne uitam putin la specificatiile sale tehnice, a fost primul telefon cu ecran 1440 x 2560 pixeli, terminal ce se vinde bine si la ora actuala datorita raportului excelent dintre specificatiile tehnice si pret.

Practic la 1199 lei cat costa varianta de 16GB sau 1299 lei varianta cu 32GB stocare interna este un best buy si nu stiu ce telefoane il pot trece in acest segment de pret, nu uitati ca atunci cand a fost lansat, LG G3 ajungea sa coste si 2700 lei, asta se intampla in august 2014!

er67 LG G3 are un pret incredibil pe quickmobile.ro, oferta ce nu trebuie ratata

Nu cred ca mai are nevoie de prezentare sau de detalii suplimentare acest telefon, daca aveti bani de cheltuit in perioada asta este poate una dintre cele mai bune oferte pe care puteti pune mana, ma gandeam sa fac o comparatie cu telefoanele aflate in aceasta gama de pret, insa clar le intrece pe toate si discutia nu-si are rostul.

[komper pid=16 category=1]

6 COMENTARII

  1. Si la germanos am vazut g3 de 16 gb si 2 gb ram la 1299.Daca l-as cumpara l-as lua de aici,avand in vedere ca la germanos e pe cale oficiala si ai si garantie la LG Romania,,am vazut certificatul de garantie,pe cand la quick,ai “garantie”la ei,dar de cele mai multe ori nici pe aceasta nu o ai,au ei grija sa inventeze …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here