Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung One UI 6.1 va aduce mai mult la capitole precum AI

Published

on

Samsung One UI 6.1 va aduce mai mult la capitole precum AI, adica interfata va fi mult mai inteligenta si mai capabila. Probabil ca in aceasta forma va fi lansata pe seria Galaxy S24.

Compania a dezvaluit recent detaliile despre noul sau procesor Exynos 2400, care promite o crestere de 1470% a performantei in domeniul AI. Dar ce inseamna asta pentru utilizatorul de rand?

In primul rand, sa vorbim despre actualizarea software care va insoti aceasta lansare de hardware. Samsung pregateste lansarea One UI 6.1, care, potrivit surselor de incredere, va fi cea mai substantiala actualizare AI pe care compania a facut-o vreodata. Desi detaliile sunt inca neclare, se pare ca aceasta versiune va introduce o serie de functii alimentate de AI, care vor imbunatati in mod semnificativ experienta.

Advertisement

Unul dintre punctele de interes este posibilitatea introducerii unui nou asistent vocal digital, care ar putea sa inlocuiasca sau sa completeze actualul Bixby. Desi Bixby a avut un start dificil si nu a reusit sa concureze cu Google Assistant sau Siri, un nou asistent alimentat de capabilitatile avansate de AI ale Exynos 2400 ar putea schimba jocul pentru Samsung.

Dar nu este doar despre asistenti vocali. Samsung a vorbit recent despre Generative AI, o tehnologie care permite crearea de continut nou, cum ar fi imagini generate pe baza de text. Cu Exynos 2400 avand capabilitati native de text-la-imagine, este foarte posibil sa vedem functii Generative AI implementate in seria Galaxy S24.

Daca rapoartele sunt corecte, compania ar putea sa pozitioneze Galaxy S24 nu doar ca un smartphone de top, ci ca un “telefon AI” prin Samsung One UI 6.1. Acest lucru ar putea deschide o serie de posibilitati noi, de la interfete de utilizator mai intuitive pana la aplicatii care invata si se adapteaza in functie de comportamentul utilizatorului.

Advertisement

Desigur, toate aceste informatii trebuie luate cu o doza de scepticism, deoarece nu au fost inca confirmate oficial de Samsung. Cu toate acestea, totul indica faptul ca AI va fi un punct central al discutiei in ceea ce priveste Galaxy S24 si actualizarea One UI 6.1. Dupa lansarea acestui model, este de asteptat ca actualizarea Samsung One UI 6.1 sa fie extinsa la toate gadgeturile Galaxy eligibile.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des