LG Optimus G Primeste Android 4.4 KitKat

Cu toate ca este un telefon puternic lansat inca din anul 2012 in luna august, LG Optimus G nu s-a bucurat de foarte mare atentie din partea firmei mama atunci cand a venit vorba de update al sistemului de operare.

Acum, posesorii de Optimus G pot fi fericiti deoarece o versiune proaspata de Android 4.4 a inceput sa soseasca via OTA pe telefoanele celor din India pentru inceput.

Si cu siguranta developerii nu vor sta pe ganduri nici in acest caz si vor scoate la randul lor versiuni customizate bazate pe acest update.

Untitled LG Optimus G Primeste Android 4.4 KitKat

Aceasta versiune se pare ca va sosi in curand si in Europa tot prin intermediul OTA avand o dimensiune de aproximativ 1GB.

Untitled LG Optimus G Primeste Android 4.4 KitKat

Asa cum era de asteptat acest update aduce imbunatatiri atat pe partea de design dar si pe partea de stabilitate si viteza dar si aplicatii noi sau update-uri pentru cele existente deja.

Din pacate pentru utilizatorii de LG Optimus G ce au asteptat functiile populare precum Knock code sau Double Tap to unlock, vestea este proasta deoarece nu au fost implementate in acest update.

via

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord