Acasă Stiri Android Si Noutati Libertatea.ro si pozele de pe androidro.ro

Libertatea.ro si pozele de pe androidro.ro

2

Nu ma asteptam sa puna sursa capturii pe ecran deoarece era un articol postat pe Facebook dar totusi, Libertatea.ro este un nume mare si ar fi putut sa o faca!

Astazi au postat o stire pe pagina lor de Facebook referitoare la codul de deblocare uitat si au pus ca poza principala o captura de ecran pe care eu am realizat-o cand am scris in 2014 articolul “Am Uitat Codul-Modelul De Deblocare Ce Fac” articol ce este primul si pe prima pagina in Google cand vine vorba de acest subiect.

Captura imi aduc aminte ca am realizat-o chiar eu atunci cand am scris articolul, la vremea respectiva avand un Samsung Galaxy S3. Ar putea spune ca si eu la randul meu am facut rost de poza asta de undeva dar:

Captura a fost facuta luni, 10 martie :

un3

Si articolul a fost scris tot luni, 10 martie:

Untitled

Nu ma deranjeaza, dar articolul lor de pe Facebook face trimitere catre alt site de la noi din tara – puteau cauta si ei o poza din India, Franta, Italia, SUA sau orice alta tara. 

Articolul meu original este AICI si are aproape 1500 de comentarii si intrebari!

Postarea lor pe Facebook :

rwe

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Se mai intampla. Oricum curios lucru ca urmaresti pagina Libertatii. Nu inteleg de ce m-ati blocat pe Facebook. Se poate sa ma deblocati? Nu-mi amintesc pentru ce am fost blocat.

  2. Aurel, nu te-am blocat ;))) cred ca am blocat de cand am pagina (3 ani) pe vreo cativa care au injurat. Deci, daca nu ai injurat nu te-am blocat 😉
    Incearca sa dai like paginii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here