Libertatea.ro si pozele de pe androidro.ro

Nu ma asteptam sa puna sursa capturii pe ecran deoarece era un articol postat pe Facebook dar totusi, Libertatea.ro este un nume mare si ar fi putut sa o faca!

Astazi au postat o stire pe pagina lor de Facebook referitoare la codul de deblocare uitat si au pus ca poza principala o captura de ecran pe care eu am realizat-o cand am scris in 2014 articolul “Am Uitat Codul-Modelul De Deblocare Ce Fac” articol ce este primul si pe prima pagina in Google cand vine vorba de acest subiect.

Captura imi aduc aminte ca am realizat-o chiar eu atunci cand am scris articolul, la vremea respectiva avand un Samsung Galaxy S3. Ar putea spune ca si eu la randul meu am facut rost de poza asta de undeva dar:

Captura a fost facuta luni, 10 martie :

Articolul continua dupa reclama:

un3

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S8 si functia utila de schimbare a rezolutiei

Si articolul a fost scris tot luni, 10 martie:

Untitled

Nu ma deranjeaza, dar articolul lor de pe Facebook face trimitere catre alt site de la noi din tara – puteau cauta si ei o poza din India, Franta, Italia, SUA sau orice alta tara. 

Articolul meu original este AICI si are aproape 1500 de comentarii si intrebari!

Postarea lor pe Facebook :

rwe

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum Faci Root Pe LG Optimus ONE P500

Operatiunea in sine este destul de simpla si functioneaza pe LG P500...
Citeste tot

2 Comentarii

  • Se mai intampla. Oricum curios lucru ca urmaresti pagina Libertatii. Nu inteleg de ce m-ati blocat pe Facebook. Se poate sa ma deblocati? Nu-mi amintesc pentru ce am fost blocat.

  • Aurel, nu te-am blocat ;))) cred ca am blocat de cand am pagina (3 ani) pe vreo cativa care au injurat. Deci, daca nu ai injurat nu te-am blocat 😉
    Incearca sa dai like paginii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *