Connect with us

Stiri despre telefoane

CMF by Nothing si primele sale produse

Published

on

CMF by Nothing si primele sale produse care vor putea fi comandate in curand, dar intr-un mod ceva mai inedit. Este borba despre un brand nou aparut, cel care se trage la randul lui dintr-un producator destul de tanar, adica Nothing.

Sunt cei care au lansat 2 modele de telefoane, ambele cunoscute pentru sistemul ingenios de LED-uri aflat in partea din spate si prin carcasa transparenta.

Este vorba despre oferta “blind drop” cea care permite clientilor acces anticipat la produsele CMF. Pentru cei care nu sunt la curent, CMF se pregateste sa lanseze in curand noul Watch Pro, Buds Pro si un incarcator rapid Power 65W GaN.

Advertisement

CMF by Nothing se axeaza pe gadgeturi

Cu aceasta noua oferta, utilizatorii vor primi un “blind drop” (precomanda), care include un depozit de 10 euro. Acesta vine si cu beneficii in valoare de pana la 20 euro. Clientii cu acest tip de precomanda vor avea acces la un pret special de lansare pentru produsul pe care doresc sa il cumpere.

In plus, oferta include un voucher suplimentar care poate fi folosit la orice viitoare achizitie de produse Nothing sau CMF by Nothing. Pe langa aceasta, acesti clienti vor avea acces anticipat si livrare prioritara inainte de lansarea completa. In ceea ce priveste produsele, Buds Pro de la CMF sunt o pereche de casti wireless care vor oferi 45 de decibeli de anulare activa a zgomotului (ANC).

Pe de alta parte, Watch Pro de la CMF va avea un ecran AMOLED inalt de 1.96 inci care va afisa o luminozitate de varf de 600 de niti, exista si un charger MF Power 65W GaN care permite incarcarea rapida a tuturor gadgeturilor din casa.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des