Connect with us

Stiri despre telefoane

Lista abonatilor, cauta un numar de telefon pe care nu-l cunosti

Published

on

Lista abonatilor, cauta un numar de telefon pe care nu-l cunosti – Este vorba despre un website care se poate dovedi a fi util in anumite situatii. Fie ca ai “prieteni” care nu inceteza sa te agaseze cu apeluri, poate ai ratat un apel si vrei sa cunosti cine a vrut sa te contacteze sau poate vezi un numar ciudat si nu vrei sa raspunzi.

Pe langa functia de cautare a unui numar de telefon, acest site ofera posibilitatea celor ce-l acceseaza sa-si scrie parerea in legatura cu un numar de telefon necunoscut. Cele cu suprataxa sau din alte tari, sau apeluri din partea unor persoane care sunt puse pe glume proaste.

 

Advertisement

Sau tot felul de companii care fac sondaje telefonice sau diverse firme ce vor sa-si promoveze sau sa vanda anumite produse. Daca ai primit un apel de genul acesta, poti intra pe site si sa scrii rapid o recenzie. In acest mod, probabil ca vei oferi ajutor pentru alti utilizatori listaabonatilor.ro

 

Exista chiar si o statistica in partea de jos a primei pagini. Aici, avem acces liber la cele mai cautate si discutate numere de telefon, cele mai recente adaugate sau cele care au fost cautate recent. Spre exemplu, cel mai accesat numar de telefon este 072074168x, cineva spune ca “se pricepe foarte bine la administrarea site-urilor si are cel mai mare trafic pe olx”.

Advertisement

Numar de telefon pe care nu-l cunosti?

Daca este vorba despre un numar international si probabil unul cu suprataxa de genul +995574259867, +995568947139, etc., vei afla inclusiv din ce tara ai fost sunat sau de unde este prefixul respectiv. Cu toate ca este un domeniu din Romania si inclusiv site-ul este in limba romana, platforma este administrata de o companie cu sediul in Praga.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des