Connect with us

Stiri despre telefoane

Este oficial, fara un Samsung Galaxy Note 21 in 2021

Published

on

Este oficial, fara Samsung Galaxy Note 21 in 2021 – Anuntul a fost facut chiar de catre CEO-ul companiei (DJ Koh) in cadrul adunarii anuale a acționarilor. El a mentionat ca acest fapt se datoreaza unui dezechilibru in productia de semiconductori.

Ar exista o cerere mai mare de cipuri decat productia. Unii ar putea sa-l contrazica si sa sustina ca telefoanele continua sa se fabrice si pana acum, niciun alt mare producator nu a venit cu o astfel de veste.

Pe de alta parte, Samsung produce o gama mai larga de modele si intr-un numar mai mare. Totul ar putea reveni la normal in 2022, DJ Koh a dat de inteles ca nu are in intentie sa renunte complet la celebra gama de telefoane.

Advertisement

Samsung Galaxy Note 21

Deci, fanii Samsung ar trebui sa se indrepte spre alte modele deoarece nu va exista un Galaxy Note 21 in 2021. Si oricum, nu stiu cu cate noutati ar mai fi putut veni acest terminal. Deja compania a ofera suport pentru S-Pen pe modelul S21 Ultra, una dintre principalele caracteristici ale gamei “Note”.

Apoi, procesorul oricum ar fi fost tot un Snapdragon 888 sau versiunea de top deja disponibila de la Samsung (Exynos) si un ecran mai mare de 6.9″ nu si-ar fi avut locul. Poate camerele foto sa fi fost ceva mai performante, un design ceva mai sobru, o baterie mai capabila si o incarcare mai rapida.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des