baterie

Lista telefoanelor gratuite la abonament Vodafone in octombrie 2015

Lista telefoanelor gratuite la abonament Vodafone in octombrie 2015

Lista telefoanelor gratuite la abonament Vodafone in octombrie 2015 – In caz ca doriti un telefon performant la abonament dar nu aveti bani suficienti, trebuie sa stiti ca cei de la Vodafone au in oferta lor si cateva oferte interesante la abonament, telefoane ce sunt oferite gratuit impreuna cu un abonament de telefonie mobila.

Au in oferta si o sectiune de telefoane gratuite cu abonamente mai ieftine pentru orice buget, dar in acest articol am sa va arat telefoanele performante si cat costa abonamentul aferent fiecaruia pe 2 ani de zile. Aceste abonamente vin impreuna si cu facilitati – internet 4G gratuit, minute in retea, nationale sau internationale gratuite si sms-uri incluse. Aceste beneficii variaza insa in functie de valoare abonamentului sau de oferta pe care o obtineti de la Vodafone sau de la partenerii autorizati.

 

iPhone 6

Este gratuit la Vodafone pentru cei ce-l achizitioneaza impreuna cu un abonament de telefonie mobila RED 69 pentru 2 ani de zile. Veti plati in fiecare luna aproximativ 300 lei (aproximativ 7200 lei valoarea totala) Pretul telefonului la liber este de aproximativ 2850 lei.

LG G4 32 GB

Si LG G4  varianta cu memorie interna de  32GB poate fi obtinut gratuit la Vodafone daca-l asociati cu un abonament RED 69 tot pentru 2 ani de zile si veti plati timp de 2 ani de zile in jur de 300 lei (aproximativ 7200 lei valoarea totala)

La liber, pretul telefonului LG G4 este de aproximativ 2500 lei.

LG G FLEX 2 Titan

Este si el gratuit la abonament, dar in cazul acestui model abonamentul este ceva mai accesibil, 49E pentru 2 ani de zile. Asta inseamna ca timp de 2 ani de zile veti plati luna de luna in jur de 220 lei (aproximativ 5280 lei valoarea totala) Pretul telefonului fara abonament este de 534E, aproximativ 2400 lei.

Vodafone Smart Ultra 6

Este un telefon performant, un rebrand al modelului  ZTE Blade 6 Plus, procesor Snapdragon MSM8939 octa core, camera de 13 MP, 2GB RAM si ecran FullHD cu diagonala de 5.5″.

In cazul acestui telefon, valoarea abonamentului este de 25E, valoare ce trebuie achitata luna de luna tipm de 2 ani de zile. Euro aste acum in jur de 4.5 lei ceea ce inseamna aproximativ 110lei (aproximativ 2640 lei valoarea totala) La liber, telefonul costa in jur de 850 lei.

Samsung Galaxy A5

Si acest model poate fi asociat cu un abonament de telefonie mobila, abonament cu o valoare de 49E/luna pentru 2 ani de zile. Astfel, telefonul este gratuit dar in fiecare luna trebuie sa achitati o taxa de 220 lei  (aproximativ 5280 lei valoarea totala) La liber, pretul lui Galaxy A5 este de aproximativ 1435 lei.

Huawei P8 Lite

P8 Lite costa la liber 199E (900 lei) dar daca il asociati cu un abonament il puteti primi gratuit. Pretul abonamentului lunar este de aproximativ 110 lei/luna, suma ce trebuie platita timp de 2 ani de zile (aproximativ 2640 lei valoarea totala)

Acestea sunt ofertele Vodafone pentru telefoanele performante sau mid-range, telefoane ce pot fi primite gratuit la un abonament. Preturile sunt in Euro si trebuie sa stiti ca moneda poate varia pe plan local, astfel incat puteti plati plunar mai mult sau mai putin, asta in functie de cotatia monedei Euro.

Oferta completa poate fi vazuta AICI.