Connect with us

A sosit si telefonul rulabil, iata-l pe Tecno Phantom Ultimate, un concept superb si mai ales, unul care nu vine chiar din partea unui producator de talie internationala. Dar am mai discutat de multe ori despre el, chiar daca nu are o prezenta oficiala in Romania si telefoanele lor ajung rar la noi in tara.

Este un fabricant care s-a ridicat comercializand telefoane mobile super accesibile, dar prin Africa. Apoi, au inceput sa capete curaj si au lansat modele din ce in ce mai indraznete, chiar pliabile. Secretul lor este dat de un design reusit, telefoanele aratand mai scumpe decat sunt.

A sosit si telefonul rulabil, iata-l pe Tecno Phantom Ultimate

Apoi, preturi mici raportate la specificatiile tehnice si o gama destul de larga de produse. Recent, am aflat o stire surprinzatoare, corporatia din care face parte ajungand pe locul 5 la nivel mondial, o cota de 9% pe piata globala.

Momentan, Tecno Phantom Ultimate este la nivel de concept, un smartphone rulabil ce isi extinde ecranul in partea laterala (de la 6.55 inch la 7.11 inch) in numai o secunda! Vedeti in clipul de mai jos despre ce este vorba:

Modelul Phantom Ultimate are un mecanism cu un singur motor care, la o simpla apasare de buton situat in coltul drept superior, mareste dimensiunea ecranului.

In forma sa compacta, acest smartphone inedit are un ecran principal de 6.55 inch si un alt display in partea din spate, functionand ca un display permanent activ. Ecranul extensibil este un AMOLED LTPO de 7.11 inch cu o rezolutie de 2.296 x 1.596 pixeli si o densitate de 388 pixeli per inch.

A sosit si telefonul rulabil, iata-l pe Tecno Phantom Ultimate

Nu stim daca acest model va depasi stadiul de prototip si daca va ajunge sa fie produs si vandut publicului, sau daca va ramane in vitrina, poate ca o demonstratie de putere a acestui producator. Este drept ca nu ne asteptam chiar de la ei sa prezinte asa ceva, dar daca pot…de ce sa nu o faca!

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!