Connect with us

Live, a inceput Samsung Galaxy Unpacked August 2022, evenimentul cel mai important al anului pentru cel mai mare producator de telefoane mobile. Astazi, gigantul din Coreea de Sud isi va dezvalui noua generatie de telefoane pliabile, poate si alte gagdeturi pe care le asteptam cu interes.

Castile Galaxy Buds2 Pro TWS, Flip 4, Fold 4 si ceasurile Galaxy Watch5 plus Galaxy Watch5 Pro. Probabil ca toate vor fi disponibile rapid si in Romania, daca suneti interesati trebuie numai sa urmariti platformele Samsung. Ma astept sa fie toate de o calitate premium, dar si pretul sa fie unul pe masura.

unpacked 2022

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *