Lansarile continua pe banda rulanta la Allview, astazi dupa lansarea tabletei cu GPS si 3G Allview Viva D8 a venit randul lui M7 Start, cel mai ieftin dual sim de pe piata din Romania. Telefonul are incredibilul pret de 99 lei! Nu este un Android, insa este un dual sim usor de utilizat, cu design placut, autonomie ridicata a bateriei si multe aplicatii utile.

Telefonul nu are conectivitate Wi-Fi, insa dispune de Bluetooth, USB, Radio FM si slot micro SD. Cu siguranta acest telefon va avea o priza foarte buna la public datorita pretului foarte mic, fiind un concurent pentru telefoanele ieftine Nokia, avantajul lui M7 fiind acela ca suporta doua cartele.

1

Specificatii Tehnice – M7 Start Allview Cel Mai Ieftin Dual Sim

Ecran TipTFT, 262 K culori
Dimensiuni240 x 320 px, 2,4″
Memorie Agenda300 intrari
ExternamicroSD, pana la 32GB (cardul nu este inclus in pachet)
Caracteristici      MesajeSMS, MMS
Radio FMDa
WAPDa
CeasDa
AlarmaDa
CalculatorDa
ReportofonDa

2

Baterie  TipLi-Ion 1000 mAh
Stand-byPana la 140 ore
ConvorbirePana la 315 minute

1

Dimensiuni Dimensiuni118,98×51,93×11,91 mm
Greutate80 g

3 COMENTARII

  1. Ma bucur ca cei de la Allview scot pe piata telefoane si tablete accesibile pentru orice buzunar. Acest telefon este destinat persoanelor care nu sunt preocupate de tehnologie si care isi doresc un telefon cu care pot vorbi si cu care pot asculta mizica.

  2. Telefonul nu arata deloc rau. Pretul este chiar foarte bun si este destinat persoanelor care isi doresc un telefon telefon clasic. Foarte important este faptul ca telefonul este dual sim si este perfect pentru persoanele care au doua cartele.

  3. Telefonul mi se pare ok, are un design calsic si este potrivit pentru persoanele care nu-si doresc telefoane sofisticate. Pretul este unul foarte bun si cred ca o sa-l cumpar si eu pentru mama mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree