Acasă TABLETE Viva D8 Tableta De La Allview Cu 3G Si GPS

Viva D8 Tableta De La Allview Cu 3G Si GPS

0

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lansează astăzi tableta Viva D8. Noul device este dotat cu display IPS de 7,9 inch, procesor Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Displayul IPS de 7,9” cu o rezolutie de 1024×768 pixeli oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită.

Allview VivaD8

Viva D8 Tableta De La Allview Cu 3G Si GPS

Tableta este dotată cu o cameră principală de 3MP care oferă funcţii ingenioase precum detectare zâmbet, capturare vocală, fotografiere HDR şi foto panoramic. În partea frontală a tabletei se află o a doua cameră de 1MP care facilitează convorbirile video.

Baterie   CapacitateLi-Polimer 4000 mAh / 3,7v
Tip incarcatorDC 5V, 1500mA
Timp stby400h
Timp functionare5h

Viva D8 oferă conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi şi port usb. Prin intermediul funcţiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua şi a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Allview VivaD8

Conexiuni Date   

 

 

 

 

3GHSDPA+ 42 Mbps si HSUPA+ 11,5 Mbps
EDGEClass 10
GPRSClass 12
BluetoothDa 4.0 cu A2DP si EDR
WiFiWiFi 802.11 b/g/n
WiFi DirectDa
Wireless displayDa
USBDa 2.0, micro USB

Tableta este compatibilă cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Ecran   

 

TipIPS-LCD
TouchscreenTouchscreen Capacitiv, Multitouch
Dimensiuni7,9″
Rezolutie1024*768px
Format4:3

Allview VivaD8

Caracteristici   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOAndroid 4.2 Jelly Bean
CPUCortex-A7, 1,3 GHz DUAL CORE
GPUMali400 MP
GPSDa
AGPSDa
Functie de apelareDa
Apelare video prin 3GDa
Memorie Flash4GB
Memorie RAM512MB DDR3
Memorie externaPana la 32GB prin microSD card
WidgetDa
MultitaskingDa
Radio FMDa cu RDS
DesignSlim
CuloareNegru

 Allview Viva D8  poate fi achiziţionată din magazinele partenere la pretul de 649 lei.  Tableta poate fi achizitionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei.

Camera   

 

 

Rezolutie camera principala3MP
Rezolutie camera frontala1MP
GeotaggingDa
Smile detectionDa
HDRDa
Foto panoramicDa
Dimensiuni Dimensiuni199×136,8×9,1mm
Greutate367g

Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here