Connect with us

Samsung nu a mai lansat anul trecun un Fan Edition, dar anul acesta, Galaxy S23 FE ar putea fi mai aproape decat credem si se zvoneste despre o lansare care ar avea loc chiar in luna iulie, posibil si mai devreme.

Sursa vorbeste despre aparitia acestuia chiar inainte de cele mai scumpe terminale ale anului 2023 sub brand Samsung, adica Galaxy Z Fold5 si Flip5, asteptate si ele in vara acestui an.

Nu stim daca este adevarat, dar unele vonuri sustin o legatura stransa intre eventuala lansare a lui Galaxy S23 FE si vanzarile sub asteptari ale seriei Galaxy S23.

Vaanzarile pentru al doilea trimestru al anului pentru linia de flagship-uri a companiei coreene vor fi cu 20% mai mici comparativ cu ceea ce a reusit seria Galaxy S22 anul trecut.

Mai aproape decat am crede, lansarea lui Galaxy S23 FE

Fara dotari de lux, dar preturi mai bune, faima si procesoare de top, practic asta cauta utilizatorul si se poate lipsi de unele specificatii tehnice care ar ridica pretul. Versiunile Fan Edition au fost populare si principalul motiv a fost pretul bun raportat la specificatiile tehnice.

Samsung Exynos 2200, acesta ar urma sa fie procesorul, indiferent de regiunea in care va fi vandut telefonul. Procesorul este extrem de puternic, este fix cel cu care Samsung a lansat anul trecut modelele varf de gama, cele din seria S22. Deci, performantele nu vor fi deloc de neglijat.

Mai aproape decat am crede, lansarea lui Galaxy S23 FE

Din pacate, nu exista nicio informatie legata de pret, ar fi fost interesant sa vedem cam pe unde sa-l plasam pe Galaxy S23 FE. Teoretic, ar urma sa fie mai ieftin fata de gama actuala, dar un pret ceva mai piperat in comparatie cu ce ofera concurenta, ma gandesc la Poco / Realme / Xiaomi, etc.

Camera principala ar putea fi de 50MP, cea care este prezenta acum pe S23, acumulator de 4500 mAh si lansat in versiuni cu 6 sau 8GB memorie RAM.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!