Connect with us

Stiri despre telefoane

Vivo V30 lansat internațional cu procesor Snapdragon 7 Gen 3

Published

on

Vivo a anunțat lansarea modelului Vivo V30 pe piața internațională, dar prețul exact al telefonului nu a fost încă dezvăluit.

Vivo V30 este practic o actualizare față de versiunea anterioară, Vivo S18, lansată pe piața din China în decembrie. V30 se laudă cu o serie de specificații de top care îl poziționează ca un concurent serios pe piața telefoanelor de mijloc.

Ecranul AMOLED de 6,78 inch al Vivo V30 oferă o rezoluție impresionantă de 1280 x 2800 pixeli și o rată de 120Hz. Dispozitivul rulează pe cel mai recent Android 14, completat de interfața utilizator FunTouch OS 14, și se bucură de promisiunea producătorului pentru patru ani de suport software, ceva de apreciat.

Advertisement

La capitolul performanță, V30 se distinge prin faptul că este primul telefon lansat global ce este echipat cu procesorul Snapdragon 7 Gen 3. Lansat la final de 2023, chipset destul de puternic, în jur de 900.000 puncte în AnTuTu.

Vine cu o baterie generoasă de 5.000mAh care suportă încărcare rapidă de până la 80W, camera frontală fiind de 50 de megapixel. Pe spate, Vivo V30 este dotat cu un sistem dual de camere, inclusiv un senzor principal de 50 de megapixeli cu OIS și o lentilă ultra-wide de 50 de megapixeli, plus un bliț Aura LED care permite ajustarea temperaturii de culoare.

Există rating IP54, memorie RAM de maxim 12GB, fara jack audio și fara difuzoare stereo.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des