Acasă TABLETE Mai bagam in seama si tabletele? Iata CHUWI HiBook cu 4GB RAM

Mai bagam in seama si tabletele? Iata CHUWI HiBook cu 4GB RAM

0

CHUWI HiBook este o tabeleta aparent extrem de puternica si cu un pret destul de bun, este o tableta cu 4GB RAM, destul de rar in categoria gadgeturilor de acest gen si mai ales daca ne referim strict la tabletele din China. Oricum, CHUWI  este un brand cu ceva traditie in fabricarea de tablete cu Android sau Windows si observ ca desi tabletele nu mai sunt la moda si posibil ca in viitorul apropiat sa dispara de pe piata, acest brand inca nu se orienteaza spre telefoanele mobile cu Android.

Oricum, ei isi vad de ale lor si chiar am intrat pe site-ul oficial, am intalnit 9 modele de tablete si toate cu sistem de operare Windows, specificatii bune spre foarte bune si destul de atractive pe partea de design.

09

Revenind la a noastra CHUWI HiBook, tableta sta excelent la aproape toate capitolele, este chiar una dual boot, avand Android Lollipop si Windows 10 la bord, utilizatorul poate alege oricand ce sistem de operare sa foloseasca, insa trebuie sa stiti ca acest lucru nu este posibil in acelasi timp. Legat de tabletele chinezesti, detin una asemanatoare, un model de la Onda si ma declar mai mult decat satisfacut!

6

CHUWI HiBook este fabricata complet din aluminiu, are un procesor de la Intel ce promite destul de multe, insa exista un minus in intreaga poveste! Tableta nu are conectivitate 3G, 4G nici nu mai pomenim! Trecem peste acest aspect si vedem specificatiile tehnice:

[wpsm_colortable color=”orange”]

Specificatii tehnice CHUWI HiBook
PROCESOR INTEL Cherry Trail Z8300 Quad core 1.84GHz
DISPLAY 10.1″, IPS, 1920 x 1200 pixeli
GPU INTEL HD
RAM 4GB
ROM 64GB  plus slot MicroSD
CONECTIVITATE Bluetooth WiFi 802.11b/g/n HDMI
SIST. OPERARE Windows 10 si Android 5.1 Lollipop
ACUMULATOR 6600 mAh
CAMERA 5MP principala si 2MP secundara
GREUTATE 522g

[/wpsm_colortable]

Daca stau bine sa ma gandesc, de la inceputul anului si pana acum nu cred ca am scris foarte multe articole legate de tablete, cred ca le pot numara pe degete. Asta spune destul de multe legate de aceste gadgeturi si este totusi pacat ca producatorii nu se concentreaza mai mult pe acest segment, toti si-au indreptat atentia in special spre telefoanele mobile. 

CHUWI HiBook este totusi o tableta interesanta, oferta de pret o puteti vedea in pagina magazinului, puteti folosi si cuponul FB5OFF ce scade putin pretul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here