Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-a

Am mai vorbit despre module Xposed, cum pot fi ele instalate si am mai avut 2 parti in care am spus despre module interesante care va pot ajuta sa va personalizati telefonul asa cum doriti.

Partea IPartea a II-a, mai multe despre xposed.

Acum vom vorbi despre alte 6 module care va pot transforma telefonul in ceva mai placut la vedere, sa incepem:

Android N-fy

Cum lansarea lui Android Nougat se apropie, este usor sa devii nerabdator deoarece vrei sa afli mai repede despre noile functii introduse in el, cu aceasta aplicatie puteti adauga unele functii de pe Android N cum ar fi bara de stare modificata, felul in care ne sunt prezentate notificarile, detalii in meniul de setari iar daca apasam de 2 ori pe butonul ” recente” sistemul ne va comuta automat la ultima aplicatie folosita. Avem chiar si N de la easteregg 😉

descărcare Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-a
LockScreen Mods
Adauga aplicatii in lockscreen pe o bara ce apare constant deasupra notificarilor, acest modul functioneaza doar pentru Android 5.0+

Screenshot_2015-06-23-10-04-37 Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-a
Zoom for Instagram
Nu este tocmai o aplicatie pentru modificare insa daca v-ati dorit vreodata sa vedeti ma indeaproape pozele de pe Instagram sau daca vreti sa le salvati in galerie, aceasta aplicatie este pentru voi, apasati pe butonul de mai jos si acolo aveti aceste optiuni.

http-%2F%2Fs4.postimg.org%2Fmd8ixrze5%2FIg_Hook_Demo Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-a
Whats-App X
Adauga functii noi aplicatiei Whats-App, cum ar fi protejarea anumitor conversatii cu o parola, efectuarea de apeluri video prin datele mobile sau posibilitatea de a raspunde la mesaje direct din bara de notificari.

descărcare Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-a

SwipeBack
Este o aplicatie conceputa mai ales pentru telefoanele cu ecran mare deoarece in loc sa apasam mereu tasta Back putem pur si simplu sa glisam cu degetul pe ecran din ce parte vrem, aceasta fiind configurabila din setarile aplicatiei.

Screenshot_2016-07-01-20-38-31 Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-aXstana Daca telefonul vostru nu are taste capacitive ci le arata pe ecran iar voi v-ati plictisit de modul in care arata, le puteti schimba infatisarea cu acest modul. Puteti schimba de asemenea iconitele din bara de stare, cum ar fi bateria, ceasul, Wi-fi, Bluetooth si cam tot ce apare pe acolo.
descărcare (1) Mai multa personalizare, module Xposed partea a III-a
Cam asta este tot momentan, probabil sa ne reintoarcem cu si mai multe module, insa sa stiti ca nu toate vor functiona pe orice telefon, pot fi si versiuni incompatibile, deci este posibil ca unele dintre aceste module sa nu functioneze pentru voi.

CITESTE SI:  Fa rapid un backup al telefonului folosind comenzile adb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here