Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Aplicatie pentru inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

Aplicatie pentru inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

3

Inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon – Retineti ca inregistrarea convorbirilor telefonice pe un telefon mobil poate fi ilegala daca nu se obtine acceptul interlocutorului, acest articol are rol pur informativ si prezinta probabil cea mai buna aplicatie existenta in Google Play pentru inregistrarea convorbirilor .

Call Recorder – ACR este numele aplicatiei pe care o prezint astazi si este una foarte buna, gratuita si fara reclame, cel mai important aspect este acela ca inregistrarea este de calitate, poate porni automat si fisierele rezultate pot fi accesate direct din intermediul aplicatiei, acestea fiind impartite pe zile.

Ai acces rapid astfel la inregistrarile telefonice si poti afla durata, persoana cu care ai conversat si durata apelului inregistrat.

Un alt aspect important este acela ca inregistrarea unei convorbiri porneste automat din momentul in care interlocutorul raspunde la telefon si se termina tot automat atunci cand convorbirea se termina.

Inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

Pentru ca cel ce are instalata aplicatia sa stie cu exactitate daca inregistrarea are loc, o mica iconita semnalizeaza acest lucru, aceasta iconita va aparea automat in zona de notificari si va disparea cand conversatia se termina.

555

Mai jos vedeti si cum arata interfata aplicatiei Call Recorder – ACR, cum arata meniul dar si care sunt setarile disponibile. Mai jos putem vedea ca putem seta un cod PIN pentru ca nimeni sa nu aiba acces la inregistrari, putem seta sa ni se afiseze o notificare insa eu am lasat-o dezactivata deoarece notificarea este prezenta tot timpul, putem muta fisierele sterse in “cosul de gunoi” sau le putem sterge definitiv, putem alege chiar si ce player audio sa folosim pentru redarea conversatiilor inregistrate.

7

Putem alege asa cum vedeti si mai jos locatia inregistrarilor sau ca aplicatia sa ne intrebe dupa o inregistrare daca dorim sa o pastram sau sa o stergem, avem optiunea de a seta un interval dupa care inregistrarile sa se stearga automat si posibilitatea de inregistrare automata a convorbirilor atunci cand acestea sunt preluate sau initiate.

8

Cam asa se prezinta aplicatia Call Recorder – ACR, ea este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

3 COMENTARII

  1. De ce e ilegal pt mine, dar perfect legal pt operatorul de telefonie? Ca să nu pot dovedi nimic în cazul unor amenințări, sau a altor situații nasoale?

  2. @Petru
    Nu este ilegal DACĂ îl anunți pe celălalt că înregistrezi convorbirea și el este de acord (sau “continuarea apelului reprezintă acceptul dumneavoastră…”)…
    Este ilegal să nu-i spui, dar în practică probabil că vei întâmpină probleme în a fi acceptată de instanță o asemenea înregistrare…
    Totuși Poliția, OPC-ul și alte asemenea structur, de cele mai multe ori, vor ține cont, indirect, de înregistrare. Adică vor știi cine minte și cine nu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here