Acasă Tutoriale telefon

Mai multe conturi de Facebook si WhatsApp pe telefon

0

Mai multe conturi de Facebook si WhatsApp pe telefon – Daca ai un telefon Samsung, probabil ca deja ai gasit aceasta caracteristica in interfata sistemului de operare. Daca nu ai gasit-o sau daca nu stiai de ea si iti trebuie, caut-o, este acolo. O poti cauta si daca ai Xiaomi sau OnePlus.

Insa, sunt producatori care nu ofera posibilitatea de a avea mai multe conturi de Messenger, Facebook si WhatsApp, utilizatorii care vor asta vor trebui sa caute tutoriale si aplicatii care sa-i ajute. Dar ce inseamna mai multe conturi?

Practic, aplicatia din acest articol va ajuta sa aveti clone ale aplicatiilor mentionate anterior. Adica, de 2 ori Facebook, Messenger si WhatsApp. Desigur, aceste aplicatii vor oferi posibilitatea sa va logati cu alte conturi, nu cu cele principale si pe care se presupune ca deja le aveti.

Multiple Accounts: Dual Accounts&Parallel Space. Aceasta este aplicatia de care aveti nevoie si o gasiti gratuit in Google Play. Dupa ce o instalati, acordati permisiuni si mai activati acolo ce va cere, veti vedea ca in interfata principala, vor aparea cele 3 aplicatii despre care am amintit.

Dati click pe cea dorita, introduceti contul nou (altul fata de cel pe care deja-l aveti pe telefon) si gata, aplicatia respectiva este activa si va puteti loga cu alte date. Este ceva simplu si util in anumite situatii. Daca aveti spre exemplu 2 conturi de Facebook sau 2 numere de telefon asociate WhatsApp, nu trebuie sa va delogati din aplicatiile principale pentru a introduce alte date de logare.

Utilizati aceasta aplicatie si atat. Sunt si dezavantaje, aplicatia aceasta va rula in fundal cat timp o folositi si daca aveti un sistem de operare mai actual sau mai customizat, este de asteptat sa fiti atentionati ca ruleaza in fundal si acumulatorul are de suferit. Iata si caputrile de ecran:

Mai multe conturi de Facebook si WhatsApp

REVEDEȚI PREZENTAREA
Mai multe conturi de Facebook si WhatsApp
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
mai-multe-conturi-de-facebook-si-whatsapp-pe-telefonMai multe conturi de Facebook si WhatsApp pe telefon - Daca ai un telefon Samsung, probabil ca deja ai gasit aceasta caracteristica in interfata sistemului de operare. Daca nu ai gasit-o sau daca nu stiai de ea si iti trebuie, caut-o, este acolo. O...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.