Acasă Stiri despre telefoane

McDonalds Braila Mall este restaurantul cu numarul 91

1

McDonalds Braila Mall este restaurantul cu numarul 91 al acestei retele, cea care acum cateva zile l-a inaugurat si pe cel din zona Pallady/Bucuresti. Brailenii vor fi mai bucurosi, este restaurantul cu nr.2 din acest oras si investitia s-a ridicat la 3 milioane lei.

Cu această nouă deschidere suntem cu un pas mai aproape de a ne îndeplini obiectivele de expansiune stabilite pentru acest an. Mă bucur că am revenit în Brăila cu un nou restaurant, pe lângă unitatea de Drive-Thru inaugurată în 2018 și că le aducem celor care tranzitează centrul comercial în acesta perioadă un motiv în plus de bucurie. Mai mult, fiecare nou restaurant înseamnă și noi oportunități profesionale pentru comunitatea locală.”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

Noul restaurant este amplasat în zona de foodcourt a centrului comercial Brăila Mall și dispune de cele mai noi tehnologii McDonald’s. In total, in interior sunt un numar de 4 kiosk-uri amplasate pe fațada restaurantului, astfel încât clienții isi pot comanda mai simplu și mai ușor produsele preferate.

McDonalds Braila Mall

Aceștia pot folosi kiosk-urile si pentru plata cu cardul bancar sau sa scaneze aplicația McDonald’s. Exista si posibilitatea de a scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația destinata telefoanelor mobile, pentru a aduna puncte de loialitate, care ulterior se transformă în produse și meniuri gratuite.

Toate restaurantele McDonalds din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.