Acasă Tutoriale telefon

Meniul secret pe toate telefoanele cu Android, cum intri

0

Meniul secret pe toate telefoanele – Exista mai multe meniuri sau coduri secrete pe care producatorii de telefoane mobile nu ti le spun. Nici nu ar avea de ce sa ti le spuna, anumite detalii de acolo pot fi mai sensibile si daca bifezi ceva aiurea, este posibil sa dereglezi buna functionare a aparatului sau sa te trezesti ca anumite functii nu mai sunt disponibile.

Sunt destule coduri specifice fiecarui producator in parte, dar sunt si unele generale. Astazi, discutam putin despre *#*#4636#*#*. Codul acesta va trebui sa-l introduceti manual in aplicatia de apelare, fara sa apasati la final pe alta tasta. Dupa ce-l introduceti acolo, meniul secret din Android se va afisa automat pe display.

Este un cod general, nu conteaza modelul sau producatorul telefonului. Ar trebui sa-ti apara 3 meniuri separate pe display. Informatii telefon, statistici de utilizare si informatii WiFi. Fiecare cuprinde mai multe submeniuri. Primul contine date in special legate de conectivitatea la retea, sunt date complexe si aproape complete.

Meniul secret pe toate telefoanele – accesare

Se pot face modificari, insa nu recomand deloc sa bifati, debifati sau sa setati o anumita valoare acolo. Asa arata acel meniu, “Informatii telefon“. Desigur, in functie de modelul vostru, datele de acolo pot fi diferite, mai multe sau mai putine.

Ajungem la statistici de utilizare. Aici, vedem toate aplicatiile (procese, fisiere, etc.)care au fost pornite pe telefon intr-un anumit interval, dar si timpul pe care l-am petrecut utilizand respectivele aplicatii.

Ultima ne arata ceva statistici legate de WiFi. WiFi API, WiFi Config sau WiFi status. Dar sunt o multime de date care la prima vedere par a fi neinteresante pentru o buna partea a utilizatorilor. Cam atat despre acest meniu secret ce poate fi activat prin codul *#*#4636#*#*.  Capturi de ecran:

REVEDEȚI PREZENTAREA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
meniul-secret-pe-toate-telefoanele-cu-android-cum-intriMeniul secret pe toate telefoanele - Exista mai multe meniuri sau coduri secrete pe care producatorii de telefoane mobile nu ti le spun. Nici nu ar avea de ce sa ti le spuna, anumite detalii de acolo pot fi mai sensibile si daca bifezi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.