Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – imagine reala si cateva specificatii

Published

on

Xiaomi Redmi Note 10 Pro este programat spre lansare in perioada imediat urmatoare (04.03.2021) si acum, este pentru prima data cand vedem o imagine reala a cutiei. Nu cutia in sine este importanta, ci poza care apare pe aceasta. Realizam cum va arata noul mid-range sub brand Redmi!

Pretul telefonului va fi unul super accesibil, probabil ca va costa mai putin de 200 USD. Un design pa care l-am mai vazut deja pe noile modele Xiaomi si este posibil ca multe terminale produse de gigantul chinez in 2021 sa arate asemanator. Tonul a fost dat de Mi11.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro - imagine reala si cateva specificatii

Un display plat (probabil un IPS LCD de 6.7 inch/1080p) cu camera de selfie amplasata in centru. Nimic neobisnuit pana acum, asa cum nici partea din spate nu ne surprinde. Camera principala evidentiata printr-un inel argintiu si sub ea, inca 3 senzori. Probabil ca spatele va fi fabricat din plastic.

Advertisement

Xiaomi Redmi Note 10 Pro - imagine reala si cateva specificatii

Aceste specificatii sunt la nivel de zvon si trebuie tratate asa! Este posibil ca procesorul sa fie un Snapdragon 732G (Poco X3), asta inseamna ca aceasta versiune de Redmi nu se va bucura de conectivitate 5G. Senzor foto principal de 64MP, filmare 1080p si selfie de 13MP.

Acumulatorul ar urma sa aiba o capacitate de 5000 mAh si sa se bucure de incarcare rapida, Redmi Note 10 PRO va putea fi cumparat in versiunile urmatoare: 6GB+64GB, 6GB+128GB si 8GB RAM+128GB. Alaturi de acest model de telefon, sunt asteptate si versiunile Redmi Note 10 sau Note 10 Pro Max.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des