baterie

Cum sa activezi mod intunecat in aplicatia Whatsapp

Cum sa activezi mod intunecat in aplicatia Whatsapp
Last updated:

Mod intunecat Whatsapp! Iata cum se activeaza aceasta functie

In cazul in care folosesti populara aplicatie si vrei sa treci la modul intunecat (dark mode), o poti face simplu. Recent, aceasta aplicatie a primit un update prin care ofera aceasta posibilitate.

De ce ai folosi modul intunecat in Whatsapp? Cred ca cea mai buna utilitate a acestui mod este atunci cand folosim aplicatia intr-un mediu mai intunecat sau noaptea. In acest fel, privirea ne oboseste mai greu si experienta de utilizare a aplicatiei creste.

Cum sa activezi mod intunecat in aplicatia Whatsapp

Mod intunecat Whatsapp – Iata ce trebuie sa faceti pentru a activa aceasta functie. Mai intai, trebuie sa intrati in Google Play, sa cautati aplicatia si sa apasati pe “Actualizati”. Apoi, o deschideti direct din Google Play (sau in mod normal) si apasati pe setari (cele 3 puncte din dreapta/sus).

Acum, va trebui sa apasati pe “Conversatii”:

Alegeti “Tema” si in functie de versiunea sistemului de operare a telefonului vostru, veti putea alege intre modul intunecat, mod luminos sau ca aplicatia sa urmeze tema telefonului. Daca vreti dark mode, apasati pe “Intunecata”. Pentru utilizatorii de Android 10, modul intunecat se activeaza automat daca este pornit în setarile de sistem

Asta a fost tot, acum va puteti bucura de noul mod disponibil in aceasta aplicatie. WhatsApp (aparuta in mai 2009) este o aplicație gratuita de mesagerie disponibila inclusiv pentru telefoanele ce ruleaza Android.

Aplicatia se bazeaza pe conexiunea la internet a telefonului pentru a permite utilizatorului sa trimita mesaje, fișiere media, sau sa-si apeleze video prietenii din agenda.

Aplicatia este gratuita si pana in acest moment, are peste 5 miliarde de instalari la activ!