Connect with us

Stiri despre telefoane

Motorola a prezentat un telefon super flexibil, un concept inedit

Published

on

In cadrul evenimentului Lenovo Tech World 2023, compania Motorola a prezentat o serie de inovatii tehnologice care urmaresc remodelarea viitorului in domeniul tehnologiei mobile.

Printre produsele expuse s-a numarat telefonul concept Motorola flexibil, echipat cu un ecran adaptiv, modelul de inteligenta artificiala MotoAI, imbunatatiri ale functionalitatii Doc Scanner si concepte noi in materie de protectie a confidentialitatii.

Telefonul concept Motorola flexibil se remarca prin ecranul sau polarizat FHD+ adaptiv, care poate fi indoit si modelat in diverse forme, oferind utilizatorilor flexibilitate in utilizare.

Advertisement

Acesta suporta trecerea fluida intre mai multe moduri de utilizare, inclusiv modul standard de telefon, modul de purtare la incheietura mainii si modul de stat. Ramane de vazut daca va ramane la stadiul de proiect, sau daca va fi pus in vanzare.

Motorola a introdus si MotoAI, un model de inteligenta artificiala generativa care ruleaza local pe dispozitiv, asigurand o experienta personalizata si dinamica pentru utilizatori. MotoAI permite crearea de imagini unice, reflectand stilul utilizatorului, ce pot fi utilizate ca fundaluri personalizate pe dispozitiv.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des