Acasă Stiri despre telefoane

Motorola Frontier, un telefon cu camera Samsung de 200MP

1

Motorola Frontier, un telefon cu camera Samsung de 200MP – Motorola pare a fi pe val in aceasta perioada si se observa clar o ascensiune, cel putin asta observam de cativa ani. Ei au intrat din nou mai serios in acest domeniu si se pare ca incep sa conteze din ce in ce mai mult, inclusiv in categoria telefoanelor premium.

Cel mai recent exemplu este dat de telefonul Motorola Edge X30, flagship lansat la final de 2021, model ce integreaza procesorul Snapdragon 8 Gen1 fabricat pe 4nm. Este interesant ca acest producator incearca sa tina oarecum preturile sub control si X30 are un pret de lansare de aproximativ 450 euro.

2022 ar putea insemna o intrare si mai in forta a telefoanelor fabricate sub acest brand, Motorola ar pregati acum inca un flagship cu nume de cod “Frontier”. Unele surse spun ca procesorul ar putea fi tot pe 4nm, insa un Snapdragon 8 Gen 2, posibil o versiune usor imbunatatita a modelului Gen 1.

Motorola Frontier ar urma sa fie un smartphone cu senzor foto de 200 MP, adica un Samsung S5KHP1 aparut la mijlocul anului trecut. Pe langa acesta, am putea vedea si o camera ultrawide de 50 MP Samsung S5KJN1SQ03, dar si un senzor telephoto Sony IMX663 de 12 MP. Teoretic, telefonul ar fi de top la capitolul foto/video.

Ecranul curbat ar urma sa aiba o diagonala de 6.67 inch, rezolutie FHD+, rata de refresh 144Hz si tehnologie OLED. Incarcare ultrarapida la 125W sau 50W wireless si versiune cu 8GB RAM sau 12 GB RAM. Cred ca se anunta un an bun pentru Motorola, ar fi bun si pentru clienti. Daca este o concurenta mai mare intre producatori, preturile finale ar trebui sa fie mai mici.

1 COMENTARIU

  1. Bv dar mai trebuie umblat la softul camerelor .Am avut un moto edge 20 tel bunicel dar la video focalizare rău de tot adică focaliza foarte greu și mai mult în ceata păcat de cei 108 mpx

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.